پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در جلسه ستاد انتخابات رسانه ملی گفت: در همه دورههای انتخابات تا جایی که در خاطرم هست حسب مسئولیتی که در دورههای مختلف داشتم به ویژه سال ۸۸ که مسئولیت معاونت رسانه دبیرخانه هم به عهده ام بود یک ذره شاید آن موقع اطلاعات و اشرافم بیشتر بود. همیشه این بحث وجود داشته که آیا نتیجه انتخابات برایمان مهم است به این عنوان که یک مجلس متعهد همسوی انقلابی سرکار بیاید یا مشارکت برایمان اهمیت دارد؟ یعنی ما میخواهیم یک انتخابات پرشوری شکل بگیرد فارغ از این که چه نتیجهای در زیر سقف نظام حاصل خواهد شد یا نه؟ یا ما به گونهای عمل بکنیم که آن نتیجه مطلوب و از نظرمان حاصل بشود.
رئیس رسانه ملی ادامه داد: این بحث بحث جدیدی نیست و در اکثر دورههای انتخابات این بحث پیش میآید. حالا چه ضدانقلاب و دشمنان این بحث را مطرح کنند، چه دوستان. گاهی اوقات گفته میشود که اگر مقداری بر مشارکت زیاد تاکید نکنیم حتما آن جریان همسوی انقلاب به نتیجه خواهد رسید! از یک زاویه دیگر دشمنان این حرف را میزنند و میگویند در جمهوری اسلامی هر وقت مشارکت کم باشد نیروهای وفادار به انقلاب روی کار میآیند. یک حرف است منتهی از دو زاویه و نگاه تکرار میشود.
جبلی میگوید: با این که بارها این موضوع تکرار شده و نتیجه مشخص شده، آن چیزی که همیشه در همه دورههای انتخابات بوده این است که حضرت آقا تاکیدشان روی بالاترین میزان مشارکت است فارغ از این که نتیجه انتخابات به نفع کدام جریان و کدام افراد و کدام اشخاص خواهد بود. صرف این که قانون حاکم باشد و زیر سقف قانون، در چارچوب قانون، افرادی که صلاحیت شان تایید میشود بیایند وارد عرصه انتخابات شوند باید انتخابات با بالاترین میزان مشارکت برگزار شود. این چیزی است که باید برای ما هم یک الگو باشد.
رئیس صداوسیما تصریح کرد: از همین الان با همدیگر قول و قرارمان این است فارغ از این که چه نتیجهای حاصل خواهد شد. وظیفه مان به عنوان رسانه ملی گرم کردن تنور انتخابات و رساندن میزان مشارکت به بالاترین حد ممکن است. این وظیفه ماست. حالا تاریخ و ساعت و روز جلسه را هم یادداشت کنید که این قرار را با همدیگر گذاشتیم. این نکته اول. نکته دوم چیزی است که گاهی اوقات در آستانه انتخابات یا در ماههای باقیمانده تا انتخابات این محافل بسته و جلسات دوستان به قول معروف سررسید به دست میروند مطرح میکنند. میگویند بله ما از فلانی شنیدیم که در دفتر آقا هستند یا فلانی گفته که نظر فلانی یا خود آقا یا فلان فرد منصوب به آقا این است که این جور شود.
وی افزود: اینجا خیال همه را راحت کنم. از دو سه ماه پیش شاید نزدیکترین فردی که به نقل از آقا معمولا بحثهایش مطرح میشود یعنی آقای حجازی، رسما گفت که آقا گفته اند هیچ کسی که نسبتی با دفتر یا با شخص من دارد حق ندارد نقلهای اینگونه کند. به هیچ وجه این خبرها نیست. فلان جریان بیاید بگوید ما نزدیکترینها مثلا به دیدگاه آقا هستیم. یا فلانی بیاید بگوید نظر آقا روی ما هست. این قابل استناد به هیچ وجه نیست و این را هم ما برای خودمان مسجل بدانیم که هیچ کس نمیتواند با استناد به این که من با آقا نزدیکم، به فلان منصوب به آقا نزدیکم، نظر آقا این است و...
جبلی ادامه داد: آقا نظرشان را صریحا و علنا در مورد چهار راهبرد انتخابات این بار گفتند. راهبرد مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت و در دورههای قبل هم تاکید کردند روی این که باید همه تلاشها بشود برای این که بالاترین میزان مشارکت حاصل شود. روز ۱۴ خرداد بار دومی بود که آقا در مورد انتخابات صحبت کردند و البته، چون جلسه سالگرد رحلت امام طول کشید فرصت تفصیل نشد. آقا هم قول دادند که مفصل بعدا دوباره در مورد انتخابات صحبت کنند. معلوم است که موضوع انتخابات امسال و مشارکت در انتخابات امسال باید به عنوان یک هدف جدی برای همه ما انشاء الله مطرح باشد و کار ویژهای امسال را بتوانیم انجام بدهیم. این دو تا نکته را خواستم بگویم که ثبت شود.
اوایل مرداد ماه قیمت نان در مشهد بدون اطلاع قبلی به مردم افزایش پیدا کرد با وجود اینکه از بالا تا پایین همه بارها گفت بودند امسال هیچ افزایش قیمت نان نداریم همش تکذیب میشد،
صدا و سیما برای بیست در صد جامعه مذهبی ایران ساخته شده
هشتاد درصد معمولی هستن و خشک مذهبی نیستن اونها نادیده گرفته یک زمانی شبکه سه شبکه جوان بود اما الان با شبکه معارف و قرآن فرقی نداره
ولی به هر قیمتی نه ، نباید افرادی که هر کاری دلشون میخواد میکنن و حرمت ارزش ها و قانون رو رعایت نمیکنن و سلامت ندارن و شایسته نیستن به بهانه مشارکت حداکثری تایید صلاحیت بشن.