حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه، در سفر به استان فارس، در نشست با اساتید و نخبگان جامعه پزشکی این استان با موضوع «کاهش آسیبهای اجتماعی» با اشاره به اهمیت مقوله صیانت از جامعه پزشکی، اظهار کرد: پزشکان و اطباء از جایگاه ویژه و مهمی در جامعه و اجتماع مردم برخوردارند؛ به همان میزانِ اهمیت پزشکان در جامعه، مقوله صیانت از آنها نیز حائز اهمیت است و در این رابطه، در وهله نخست، خودِ جامعه پزشکی میتواند به حفظ شأن و جایگاه بالای اجتماعی خود کمک برساند.
او اضافه کرد: هم ما در جامعه قضات و هم شما در جامعه پزشکی به تقویت ساختارها و سازوکارها در حوزه صیانت از جایگاهها و مجموعهها و همکارانمان، نیازمندیم و در این رابطه میتوانیم اقدامات مشترکی را در دستور کار قرار دهیم.
محسنی اژهای با اشاره به مقوله اخلاق در جامعه پزشکی و جامعه قضایی گفت: برای نمونه از میان ۲ هزار قاضی، ممکن است یک قاضی از حیث مالی و یا رفتاری و اخلاقی دچار لغزش شود.
او افزود: احتمال میرود لغزش همین یک قاضی به همه جامعه قضات تعمیم داده شود و این یکی از مشکلات ماست؛ شما نیز در جامعه پزشکی با این قبیل مسائل مواجه هستید؛ لذا باید ساختارها و سازوکارهای صیانت از مجموعههایمان را تقویت کنیم.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: هم ما در امر قضا و هم شما در امر پزشکی ممکن است با حالت پرخاشگرانه و خشنِ مراجعان و مخاطبان مواجه شویم؛ خیلی مهم است که نحوه برخورد ما با این خشم و خشونت چگونه باشد.
او ادامه داد: آیا حتماً لازم است که در همان وهله نخست برای مقابله با این خشونتِ اعمال شده، متوسل به قوه قهریه شویم یا باید ترتیبات دیگری اتخاذ کنیم که دامنه خشونت فرد گسترش نیابد؟ آیا نباید میان خشم و خشونت فردی که برای مثال فرزند خود را در اتاق جراحی از دست داده با ارتکاب عملِ خشن یک فرد در خیابان تفاوت و تمایز قائل شویم؟
محسنی اژهای تصریح کرد: به اعتقاد ما، باید در مواجهه و بررسی اعمال خشونتآمیز، شرایط و حالات افراد را مدنظر قرار داد؛ این قبیل موارد، از جمله موضوعاتی است که نیازمند کار مشترک میان جامعه قضایی و جامعه پزشکی است.
او بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان فارس میتواند به عنوان یک نمونه و الگو، مبادرت به احصاء پروندههای پزشکی مفتوح در محاکم قضایی اعم از حقوقی و کیفری از حیث تعداد و انواع و همچنین شیوه و مدت زمان رسیدگیها کند و نتایج را واصل گرداند تا نسبت به آنها اتخاذ تصمیم و رویکرد شود.
رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به پروندههای تخصصی پزشکی در شعب ویژه، اهتمام دارد.
برای جوانی جمعیت باید کار ریشهای انجام داد
حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فارس نیز در این نشست، گفت: برای جوانی جمعیت باید کار ریشهای انجام داد و دستگاه قضایی در استان فارس در این رابطه به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کمک و مساعدت شایان توجهی کرده است.
باقری لنکرانی عضو هیئت علمی آموزشی بیماریهای داخلی، نیز در این نشست بیان کرد: رویکرد حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای مبنی بر مردمیسازی قوه قضاییه در افزایش سرمایه اجتماعی نظام مؤثر است.
امینی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به برخی مشکلاتی که قانون جهش تولید برای فعالیتهای اساتید هیئت علمی در حوزه دانشبنیان ایجاد کرده، خواستار رسیدگی به این مشکلات شد.
در این نشست، سند موقوفه بیمارستان نمازی توسط رئیس قوه قضاییه به حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فارس ارائه شد.
قاضی های شما ازدوهزار یکیشون شاید سالم باشه
که اونم بعید میدونم
لطفا از این ها استفاده کنید
من سرباز همون جا بودم
یکی نمیومد
یکی کلی پرونده شخصی داشت
یکی سخت گیر بود اصلا حرف کارشناس راهنمایی و رانندگی قبول نمیکرد فقط حرف خودش
آدم خوب هم بود واقعا خودم چندین مورد دیدم ولی 50 درصد به 50 درصد بود
خواهش میکنم یه سر بزنید تا واقعیت رو ببینید
متاسفانه آمار شما کاملا اشتباه است ،فساد در سیستم شما بیداد میکند .
خودتون رو به خواب زدید یا واقعا خوابید؟
ماستت ترش است
یه سربه پرونده ها دراستهبان بزن پرونده ای هست که بافشاربرپیرمردی زندگیش تباه کردن.البته بافشارریاست محترم دادگستری
اینه همکارحضرت عالی. قدرت بدست گرفتیدکه به مردم فشاربیاریدیا عدالت رعایت کنید.چرافکرمیکنی چون اقا قاضی هست باید درست کارباشد
تو مملکت این همه اختلاس و رانت خواری ، دزدی و قتل
و فقر فلاکت حاکم نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصفهان
نجف آباد
تشریف بیارید و. واقعاً پیگیری کنید
بیداد میکنه سیستم قضایی
حالا ما از اژه ای و سیستم نیمه گندیده ی قضایی انتقاد می کنیم ، دلیل بر پر رو شدن اراجیف گویان ضد انقلاب نیست.
کارگره چجوری میتونه با 3 میلیون حقوق خرج زن و بچش رو در بیاره!!!/
با رضایت طرفی که محکوم شده پرونده به دانشگاه ها بدهید تا بررسی علمی کنن و گزارش دهند و مبنا تصمیم شما برای ارزشیابی قضات باشو
مثل انعام و دست مزد جا افتاده
شما چی می گی
کدخدای دِه که مرغابی بود ، عاقبت آن دِه به رسوایی بود
میخ آهنی نرود در سنگ
احکام منصفانه و درباری برای سفارش شدگان و همکاران قدیمی گویاست : طبری ، نجفی قاتل ، قاتل شهید عجمیان ، مهدی جاسوسفنجانی ، حسین فری دون و ..........................
یه وکیل چطوری میتونه چند تا واحد آپارتمان بخره از کجا میاره.
من وکیل سراغ دارم واحد واحد آپا تمان به مردم میده اجاره با پول نجومی، بدبخت بحال مستاجران بیچاره!!!!
شما اهل طنز و مزاح نبودید!!
بایستی متاسفانه به عرض برسانم که همه متفق القول مخالف نظر شما هستند.من هم میگویم از هر ۲۰۰۰ قاضی شاید به اندازه انگشتان یک دست سالم و خداشناس باشند وبایست به اینها باز متاسفانه کارمندان سیستم قضایی از جمله دادورز، دفتردار ، منشی و غیره راهم اضافه نمود.وجای بسی نگون بختی است که اکثرشان با شیادان ، کلاهبرداران ،مالخرها و.... دستشان در یک کاسه و خدا را بنده نیستند و از اخلاق و رفتار اسلامی بویی نبرده اند و بر عکس نظر ریاست محترم قوه قضاییه با ارباب رجوع برخورد میکنند وآنان را به چشم مجرم جانی و...میبینند.بنده شخصا خودم برای پروندهای که جمعا در سه ماه به نتیجه میرسیدحدود پنج سال است که با اعمال نفوذ از نظر مالی پارتی و دیگر شگردهای مختلف در حال دست و پنجه نرم کردن هستم. امید که ایشان فکری به حال این سازمان از هم گسیخته نمایند.والسلام علی عبادالله الصالحین.
تلاش ، پشتکار ، پشت میز ، زیر میز ، علابرکتلا
نفر بعد