بازار مرغ با سهمیه‌ای که قرارگاه امنیت غذایی کشور برای جوجه ریزی هر استان مشخص کرده از التهاب خارج شده است.

حسن زاده مدیرعامل اتحادیه مرغ داران مازندران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه شرایط کنونی بازار مرغ به دلیل جوجه ریزی مناسب در ماه‌های گذشته عادی شده است، گفت: با توجه به جوجه ریزی‌های مناسب و تولید بالا شرایط برای تامین نیاز داخلی و حتی صادرات فراهم شده است.

او افزود: التهابی که در بازار مرغ ایجاد شده بود ناشی از افزایش قیمت جوجه یک روزه بود که بخشی از آن با افزایش جوجه ریزی و بخشی نیز با وارد کردن تخم مرغ‌های نطفه دار برطرف شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغ داران مازندران با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه از ۳۰ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان نیز رسیده است، ادامه داد: میزان جوجه ریزی‌ها در تیرماه به ۱۲۰ میلیون قطعه رسیده است.

حسن زاده گفت: قرارگاه امنیت غذایی کشور با رصد وضعیت تولید، سهمیه استان‌ها را مشخص کرده است که ماهانه تا ۱۴۰ میلیون جوجه ریزی باید انجام شود.

او با بیان اینکه نتیجه این میزان جوجه ریزی ورود بیش از ۲۴۰ هزار تن گوشت سفید به بازار استان است، افزود: میانگین مصرف مرغ در استان در پرمصرف‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن است و ۴۰ هزار تن دیگر باید ذخیره یا صادر شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغ داران مازندران ادامه داد: اگر بازار مرغ در ماه‌های آینده سرریز شود دولت باید برای جذب و ذخیره سازی این مرغ‌های تولید شده، هر چه سریعتر قیمت‌ها را اعلام کند

حسن زاده گفت: با توجه به میزان جوجه ریزی‌ها در ماه‌های آینده نه تنها کمبود مرغ و کسری تولید نخواهیم داشت بلکه صادرات هم می‌توانیم داشته باشیم که دولت باید برای این کار هر چه سریعتر قیمت سرریز مرغ را اعلام کند.

او با بیان اینکه در بخش تولید مرغ هیچ دغدغه‌ای اکنون وجود ندارد، افزود: موضوع اصلی که امنیت تولید مرغ را در ماه‌های آینده به خطر می‌اندازد تامین نهاده‌ها و خوراک است

مدیرعامل اتحادیه مرغ داران مازندران بر لزوم ایجاد تناسب بین میزان نهاد‌های تخصیصی با میزان جوجه ریزی و اختصاص به موقع این نهاده‌ها تاکید کرد و ادامه داد: امنیت در تولید اگر برقرار شود هیچ کسری در بازار مرغ ایجاد نخواهد شد.

برچسب ها: قیمت مرغ ، بازار مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۳ ۱۷ مرداد ۱۴۰۲
راست میگن... دیگر مرغ روی عدد صد هزارتومان فعلا تا یک ماه و شاید یک هفته ویا یک ساعت ماند