حسین برزگر گفت: فنآوری مغناطیسی با اعمال میدان مغناطیسی قوی به آب حالت جادویی میدهد و با این روش پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب به کلی تغییر میکند.
وی افزود: در این روش آبیاری ویسکوزیته یا لزوجیت آب و همچنین کشش سطحی آب کمتر و بر حلالیت آب افزوده میشود.
برزگر به کاهش ۹۰ درصدی ضریب تبخیر آب در آبیاری مغناطیسی اشاره و تصریح کرد: در این روش سختی آب خنثی، آب پاستوریزه، اسیدیته آب کمی اسیدی و آب دییونیزه میشود.
بیشتر بخوانید
وی اصلاح خاک، زودرسی و همرسی محصول، افزایش کمی و کیفی در تولید، کاهش مصرف نهادههای کشاورزی مانند آب، کود، سم، بذر، شخم، فتوسنتز و انرژی، افزایش حد آستانه تحمل شوری گیاه، تنوع بیشتر محصولات قابلکِشت و امکان تولید اُرکانیک از مزیتهای آبیاری مغناطیسی بهشمار میرود.