نتایج مطالعات جدید نشان می دهد که ترکیبات موجود در اسپرسو ممکن است به مقابله با ابتلاء به بیماری آلزایمر کمک کند.

محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو می‌تواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک کند.

در این مطالعه بر روی پروتئین‌های تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئین‌ها شروع به انباشته شدن می‌کنند یا در هم می‌پیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.

نتایج مطالعه جدید نشان داد که ترکیبات موجود در اسپرسو ممکن است به مقابله با ابتلاء به بیماری آلزایمر کمک کند.

محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو می‌تواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک کند.

در این مطالعه بر روی پروتئین‌های تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئین‌ها شروع به انباشته شدن می‌کنند یا در هم می‌پیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.

این پروتئین بر عملکرد بخشی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماری‌ها از جمله پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تأثیر می‌گذارد.

برچسب ها: اسپرسو ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
ملت به جای قهوه به اون گرونی و خروج ارز بیافتن به ماست و دوغ و پنیر و کره کفیر و پروبیوتیک که هم نصف قهوه میافته هم صد برابر خاصیتش بیشتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۰ مرداد ۱۴۰۲
به نظر من هیچی به پای ماست و پنیر و کره کفیر نمیرسه
آخرین اخبار