رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت:رزمایش جهادگران فاطمی با حضور ۱۰۰ هزار جهادگردر مناطق محروم حاشیه شهر‌ها و روستا‌های ۱۴ استان اجراشد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی آیین پایانی رزمایش جهادگران فاطمی ۳ در اصفهان  گفت: این رزمایش  در سال دوم اجرا، به مدت ۱۲ روز با حضور ۱۰۰ هزار جهادگردر مناطق محروم حاشیه شهر‌ها و روستا‌های ۱۴ استان اجراشد.


سردار محمد زهرایی افزود: اجرای این فعالیت‌ها در ۱۲ عرصه از جمله محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، عمرانی و زیرساختی تعریف و تدوین شده است.


او ادامه داد: گروه‌های جهادی خدمات رسانی خودشان را در طول سال دارند، ولی برگزاری رزمایش به عنوان اقتدار حرکت جهادگران دو هدف انسجام بخشی بین گروه‌های جهادی و خدمت همزمان با مشارکت متولیان و خیران تا رفع مشکل در مناطق محروم را به دنبال دارد.


رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: در تابستان امسال، شورو نشاط خیلی بیشتری در فعالیت‌های جهادی گروه‌های مختلف از جمله دانش آموزی، دانشجویی، اصناف، مهندسان، کشاورزی و عشایری شاهد بودیم و هستیم.


سردار زهرایی گفت: جهادگران در روستا‌ها چهار اولویت اساسی، اجرای طرح‌های تأمین آب آشامیدنی، آبخیز تا جالیز (احداث و احیای قنات، استخر و کانال کشی در مزارع)، مسکن محرومان و کارگاه‌های زیر ساخت اشتغال مثل جاده بین مزارع را دنبال می‌کنند و در محله‌های حاشیه شهر هم موضوع جمعیت و فرزند آوری، کاهش آسیب‌های اجتماعی، اشتغال و بهداشت در دستور کار جهادگران است.


او  اضافه کرد: هم اکنون با همت جهادگران بسیج سازندگی و فعالان ۶ نهاد علمی و اجرایی کشور، طرح تابستانه مهارت با هدف ارائه آموزش‌های کارآفرینی متناسب با نیاز بازار کارو محوریت دانش آموزان در کشور در حال اجراست.


رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: در اطلس جهادی بزرگترین سامانه جهادگران کشور، ۱۰۰ هزار گروه مثل پایگاه محور، مسجد محور، جغرافیا محور) ثبت شده است که ۴۲ هزار گروه آن شامل ۹۵۰ هزار جهادگر (۴۰ درصد افراد بانوان اند) شناسه دار هستند.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین هم در این آیین با اشاره به دو بحران کم آبی و جمعیت در کشورگفت: راه عبور از بحران کم آبی، کار و مدیریت جهادی است، در حال حاضر میزان آب کل کشور ناشی از بارش‌ها در سال‌های عادی ۴۵۰ میلیارد مترمکعب است که فقط ۱۲۰ میلیارد مترمکعب از این میزان کنترل می‌شود.


سردار غلامرضا سلیمانی افزود: شیوه آبیاری در کشور همچنان در بخش کشاورزی غیر اصولی است در این راستا ضرورت دارد این شیوه آبیاری در روستا‌ها اصلاح شود.


او  اضافه کرد: باید با رویکرد جهادی این مشکلات را حل کرد و هر استان و شهرستانی باید برای این مهم طرح داشته باشد.


سردار سلیمانی در ادامه بحران کاهش جمعیت را ناشی از نقشه دشمن دانست و گفت: کاهش جمعیت کشور، طی یک برنامه چندین ساله متأثر از سازمان‌های بین‌المللی در ایران اجرا شد و امروز آثار منفی آن را می‌بینیم و باید با کار جهادی در این بخش هم فعال شویم.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: باید شرایطی فراهم کنیم که سن ازدواج کاهش یابد. این موارد هم با کار جهادی و تحول فرهنگی که گروه‌های جهادی پرچمدار آن هستند، محقق می‌شود.


سردار سلیمانی ادامه داد: اقتصاد و معیشت هم‌کلان مسئله هستند که باید با کار جهادی حل و فصل شوند؛ اقتصاد مقاومتی مردم سالار، نسخه شفابخش ما در جنگ اقتصادی است و امروز افزایش رونق و جهش اقتصادی از طریق نقش آفرینی مردم در مشاغل خرد و خانگی رخ داده است.


او خطاب به جهادگران، گفت: جنگ امروز ما اقتصادی است. دشمن ظرفیت رسانه‌ای و فرهنگی و اجتماعی هم دارد، اما تمرکز او بر اقتصاد است. این رزمایش‌ها برای تحقق الگو‌هایی دیروز در دفاع مقدس است.


سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان هم در این آیین گفت: به همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) طرح‌های محرومیت زدایی در آبرسانی به همه مناطق روستایی در برنامه‌ای سه ساله از پارسال با بهره برداری در نایین شروع شده و هم اکنون در شهرستان‌های سمیرم و فریدونشهر در حال اجراست.


مسئول بسیج سازندگی و محرومیت زدایی استان اصفهان هم در این آیین گفت: سه هزار و ۴۰۰ گروه جهادی در این استان دارد.


سرهنگ پاسدار حسن عجمی افزود: در رزمایش جهادگران فاطمی ۳ استان اصفهان، در پنج شهرستان محروم در غرب و جنوب استان طرح‌های خدمت رسانی و محرومیت زدایی اجرا شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار