کمانی گفت:خیلی از پزشکان و پرستاران می‌توانستند در زمان کرونا از ایران بروند و شرایط بهتری داشته باشند، اما برای مردمشان کار کردند.

سریال «همه گیری» به کارگردانی محمدصادق بکتاشیان از تازه‌ترین سریال‌های شبکه سه سیما است که به تهیه‌کنندگی سعید کمانی ساخته شده و حجت قاسم زاده اصل نیز نویسندگی آن را برعهده داشت.

«همه‌گیری» فصل دوم و ادامه سریال «موج اول» است که درباره شیوع کرونا در روز‌های اول ورود آن به کشورمان است. داستان فصل دوم در زمان پیک پنجم و همه‌گیری ویروس کرونا اتفاق می‌افتد که یک فرمانده با تاسیس بیمارستانی سعی دارد تا کمکی برای کادر درمان باشد، اما در این بین موانعی نیز وجود دارند.

محسن قصابیان در این فصل نقش اصلی (فرمانده) را بازی می‌کند. کاراکتر او یک پاسدار است که بیمارستان را راه می‌اندازد و به کادر درمان کمک می‌کند. نقش او همان نقش فصل اول است، اما در این فصل نقش او پررنگ‌تر شده است. کوروش سلیمانی نقش شاه‌میری را بازی می‌کند؛ نقش منفی سریال و کسی است که در شرایط سخت، دنبال احتکار داروست. شاه‌میری در تلاش است تا به نظام درمان کشور آسیب بزند. در حقیقت جریانی مقابل جریان کمک‌رسان به کادر درمان هست.

ثبت لحظات تلخ و شیرین پزشکان و پرستاران در «همه گیری»

نیلوفر کوخانی هم نقش متین، سوپروایزر بیمارستان را بازی می‌کند. نقش همسر او را نیما شاهرخ‌شاهی بازی می‌کند که کاراکتر او یک پزشک است که همه چیز را رها کرده و درست در نقطه مقابل گروهی از کادر درمان است که فداکاری می‌کنند. 

بازیگران این سریال محسن قصابیان، کوروش سلیمانی، مهدی صبائی، نیلوفر کوخانی، آتش تقی‌پور، آوا دارویت، علی غلامی، عبدالرضا نصاری، روزبه اختری، مالک سراج، مرتضی زارع، پونه آشورپور، ریحانه مسگری، سارا ولیانی و ... هستند.

سعید کمانی تهیه‌کننده سریال «همه‌گیری» گفت:این سریال اولین سریالی بود که درباره کرونا و شرایط ابتدای شیوع کرونا در ایران ساخته شد. بلافاصله بعد از پخش فصل اول، نگارش فصل دو را توسط حجت قاسم زاده اصل آغازشد، «همه‌گیری» ادامه فصل قبل است که با اضافه‌شدن برخی نقش‌ها (کاراکترها) دنبال می‌شود.

وی افزود: فصل اول در شرایط سخت کرونایی فیلمبرداری شد و زمانی که مردم برای درمان به بیمارستان نمی‌رفتند، عوامل سریال در آن‌جا حضور داشتند. همچنین ما با کمبود امکانات مواجه بودیم چرا که تجهیزات پزشکی را برای خدمت‌رسانی به مردم ضروری بود.

ثبت لحظات تلخ و شیرین پزشکان و پرستاران در «همه گیری»

وی توضیح داد:برخی از حوادث در دل جامعه هستند که باید ثبت شوند که چه اتفاقاتی در چه شرایطی رخ می‌دهند. من حوادث مختلف را تجربه کرده و دیده‌ام. کرونا هم برای من شرایط جالب و سختی بود که در آن برخی از آدم‌ها جای کسانی می‌آیند که حاضر نیستند در آن جا باشند و خطر مرگ را به جان می‌خرند و این آدم‌ها از جنس نور هستند.

کمانی عنوان کرد: خیلی از پزشکان و پرستاران می‌توانستند در آن زمان از ایران بروند و شرایط بهتری داشته باشند، اما برای مردمشان کار کردند. برای من جذاب بود که این تصاویر تلخ و شیرین آنها ثبت شود.

تهیه کننده «همه‌گیری» عنوان کرد: در فصل اول سرعت بالایی داشتیم و در مدت زمان کم باید سریال تولید و پخش می‌شد که همین امر به اثر ضربه زد. اما برای فصل دوم سریال زمان کافی داشتیم و شرایط بسیار بهتر بود. تلاش کردیم در متن و سایر بخش‌ها از افراد حرفه‌ای‌تری استفاده کنیم و این کمک کرده است که کیفیت اثر نسبت به فصل اول بهتر شود.

کمانی اظهار کرد: برخی چهره‌ها از سریال کنار رفتند، چون کاراکترشان تمام شده بود. مثل فریبا متخصص که در فصل نخست شهید می‌شود. یا مهدی فخیم‌زاده که در فصل دوم حضور ندارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲
آقا این چه وضعی است در بیمارستانها؟! همه چی نا مرتب است. مادرم را عمل ارتوپدی کردیم در طول ۱۰ روز از اول تا آخر حضورمان در بیمارستان دولتی نتوانستیم دکتر را ببینیم. مشکل اصلی این است که نیرو در بیمارستانهای دولتی کم است و این هم علت دارد. می پرسید علت چیست؟ علت کمبود کادر بیمارستانهای دولتی این است که تصمیم گیرندگان افزایش کادر بیمارستانهای دولتی یا اکثریتشان خود پزشک هستد و در نتیجه در بیمارستانهای خصوصی سهم دارند یا به نوعی و به هر ترتیبی در این بیمارستهای خصوصی سهم می برند و در نتیجه اجازه افزایش تعداد پرستار در بیمارستانهای دولتی را می دهند چون در غیر این صورت کیفیت خدمات بیمارستانهای دولتی بالا می رود و بیمارستانهای خصوصی مجبوراند خدماتشان را ارتقا دهند و در نتیجه رقابت پیش می آید و این باعث افزایش کیفیت کل درمان چه دولتی و چه غیر دولتی می شود، این در حالی است که این تصمیم ناصواب سرکرده های مافیای قدرتمندان حوزه بهداشت، کل کشور را عقب نگه می دارد. لطفا کاری کنید که تصمیم گیرندگان و افراد موثر در تصمیم حوزه بهداشت ، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در اتخاذ این قبیل تصمیمات ذی نفع نباشند. با تشکر
آخرین اخبار