مهرداد بذرپاش در نشست هماندیشی اعضای کانون انبوهسازان ضمن تاکید بر اینکه نهضت ملی مسکن یکی از اولویتهای اصلی وزارتخانه است، گفت: در بخش تولید مسکن برای تسریع و تسهیل در ساخت و ساز نیازمند مشارکت بیشتر بخش خصوصی و انبوهسازان هستیم که برنامهریزی شده تا با روشهایی مناسب حضور بخش خصوصی در تولید مسکن در کنار دولت تقویت شود.
اوبا اشاره به اینکه سیاست دولت قبل در بخش مسکن مبتنی بر ساخت و تولید مسکن نبوده است، گفت: تولید مسکن قانون مجلس بوده و با شروع به کار دولت سیزدهم به عنوان یکی از سیاستهای اصلی دولت در نظر گرفته شد و همزمان برنامه ریزی برای تأمین و تخصیص زمین و دیگر مواردی که مرتبط با ساخت مسکن است در این باره آغاز شد.
عضو کابینه دولت سیزدهم یکی دیگر از اقدامات وزارت راه و شهرسازی را در کنار اجرای قانون جهش تولید مسکن و ساخت مسکن برای متقاضیان واقعی آن، ساماندهی بازار اجاره مسکن عنوان کرد و توضیح داد: لایحه ساماندهی بازار اجاره با تلاشهای ۵ تا ۶ ماهه مراحل تصویب خود را میگذراند و در صورت تصویب میتواند کمک قابل توجهی در بازار اجاره و ساماندهی آن داشته باشد.
بذرپاش گفت: ساخت مسکن نیاز سالانه کشور است و چنانچه بخواهیم تقاضای مسکن را پاسخ بدهیم و رشد اقتصادی مسکن و تولید ناخالص داخلی را افزایش بدهیم، نیازمند مشارکت بیشتر بخش خصوصی و مشارکت مردمی در رونق دهی به بازار تولید مسکن هستیم.
حذف قیمت زمین برای متقاضیان مسکن نهضت ملی
او ادامه داد: نگاه توسعه اقتصادی یکی از اهرمهای وزارت راه و شهرسازی و اولویتهای این وزارتخانه تولید مسکن است.
بذرپاش افزود: وزارت راه و شهرسازی برای تولید مسکن تلاش کرد تا با ابزارهای قانونی و وضع مقررات لازم در همکاری با مجلس و سایر ارکان دولت تولید مسکن را رونق بدهد. استراتژی وزارتخانه در بخش مسکن تأمین زمین و حذف قیمت زمین از ساخت مسکن و افزایش تسهیلات مسکن بود.
کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی از ۲۳ به ۱۸ درصد
وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: تشکیل جلسات منظم شورای عالی مسکن و حضور رئیسجمهور و سایر دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط امکانی را فراهم کرده است تا تولید مسکن در همراهی با سایر ارکان دولت تقویت شود.
او رایزنی برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد را بخش دیگری از این تلاشها اعلام کرد و گفت: افزایش میزان تسهیلات ودیعه مسکن، رشد ۳۵ درصدی تسهیلات صنعتیسازی بخشی از تلاشهای مجموعه دولت برای رونق بخشی به تولید مسکن بوده است.
بذرپاش با اشاره به اینکه هم اکنون الحاق زمین در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت بر عهده شورای مسکن استان است، گفت: برای دادن اختیارات به استانها برای الحاق زمین به محدوده شهرها برای شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت برنامه ریزی شده است.
وزیر راه و شهرسازی بر اهمیت مکان یابی مناسب برای احداث مسکن تاکید کرد و افزود: همانگونه که تولید مسکن حائز اهمیت است اینکه کجا و با چه کیفیت بسازیم نیز برای ما در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز دارای اهمیت بوده، بنابراین تلاش خواهیم کرد تا از تجربیات مسکن مهر در تولید مسکن بهره لازم را ببریم.
او گفت: مسکن از سختترین و پیچیدهترین موضوعات کشور است که در آن مشارکت مردم دارای اهمیت است. هم اکنون تأمین آورده توسط متقاضیان مسکن یکی از مشکلات پیشروست که تلاش خواهیم کرد تا مشارکت مردم را در این خصوص تقویت کنیم.
بذرپاش تعدد مراکز تصمیم گیری در تولید مسکن را بخش دیگری از مشکلات عنوان کرد و گفت: از انبوه سازان خواست تا بخشی از بار تولید مسکن را برعهده بگیرند و در این میان نفع مردم را در نظر داشته باشند.
او توضیح داد: هم اکنون بیش از یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در حال ساخت است که در مراحل مختلف قرار دارند؛ بنابراین در کنار برنامهریزی و سیاستگذاری، کار ساخت و نظارت بر ساخت و ساز نیز دنبال شده و دولت در این بخش تمامی اهتمام خویش را به کار بسته است.
وزیر راه و شهرسازی از موافقت خود برای تشکیل کارگروه تولید مسکن با انبوه سازان خبر داد و افزود: در برنامه است تا زمین در اختیار انبوه سازان برای تولید مسکن قرار بگیرد و انبوه سازان بخشی از تولید مسکن را برای نهضت ملی عهده دار شوند.
بذرپاش با اشاره به اینکه تولید یک میلیون واحد مسکونی در مشارکت بخش خصوصی و انبوه سازان انتظاری است که دولت و وزارت راه و شهرسازی از بخش خصوصی دارد، گفت: در برنامه است تا تولید مسکن در شهرکها و شهرهای جدید در مشارکت با انبوه سازان باشد.
این مربوط به شهر گراش جنوب استان فارس است .
کاش یکی پیگیری کنه. قشنگ معلومه که هیچ مدیریت و نظارتی نیست.
اینکار دو نتیجه داره
افزایش تورم
رواج مفت خوری
حداقل فروش مسکن مهر و ملی رو تا ۲۵ سال ممنوع و غیرقانونی اعلام میکردید
کارگر و نیازمند واقعی نه حقوق و درامد داره نه فیش کسر از حقوق و چک
مسکن ملی فقط به کام دلال و کارمندای مفت خور تموم میشه
وقتی به کشورهای شوروی و اقمارش(کشورهای مشترک المنافع) نگاه میکنید، دو تیپ آپارتمان میبینید، 10 طبقه و 4 طبقه. هر دو با اینکه حدود 100 سال پیش ساخته شدهاند هنوز هم مسکونیاند و با آن قدمت دارای سیستم آسانسور، شوتینگ زباله، درب ضد سرقت، کنتور آب و برق برای هر واحد جدا، شیشه دو جداره، و پنجره دو جداره(دو پنجره با فاصله 40 سانت!!)، حیاط و فضای سبز بسیار بزرگ و مشترک برای همه، انباری و پارکینگ و فروشگاه و ...... هستند.
وقتی فیلمهای سیاه و سفید و قدیمی ساخت این ساختمانها را نگاه کنید، همگی پیش ساخته هستند. که جرثقیلهای قدیمی دیوارهای بتونی و سقفها را بر روی هم گذاشته و در عرض چند هفته ساختمان برپا میشود.
منظور از این مقدمه این بود که راه نجات مسکن کشور استفاده از تجربیات کشورهایی مثل شوروی و چین و سایر کشورها در زمینه خانههای پیش ساخته است که در زمان بحرانهایی مثل زلزله و سیل هم برای مملکت مفید است.
کارخانههای ساخت مسکن پیش ساخته وارد کشور شود و ضمن ایجاد اشتغال و امنیت پایدار برای بیمسکنها، این دیو هفت سر و مافیای مسکن را به کنار خواهد زد و دولت ضمن عمل به قول خود برای سایر کشورها هم مسکن خواهد ساخت.
اینا اگه به فکر ملت بودن نباید میزاشتن که این افزایش قیمتها به وجود بیاد
همین الان وزیر گفت!!! وزیر که دروغ نمیگه!!!
اجر۴۰۰تومان با ساخت مسکن به ۱۱۰۰ رسید
سیمان ۵۰۰۰۰ تومانی به ۹۰۰۰۰ رسید
وهمه چیزهای دیگر....
وامی که ارائه میدید نصف خانه هم ساخته نمیشه پس چرا قول الکی به مردم عزیز می دهید
شما اجناس رو به همون روز برگردان ما مسکن نخواستیم
پس چرا در پروژه 8100 واحدی اراک نفری 26 میلیون هزینه دریافت شد!!!
ببخشیدا چقدر باید پول بدن ملت؟
از سال ۹۸ مبلغ ۳۸۰ اونم دادیم ولی هنوز ۳۷٪ پیشرفت داشته.
مسکن ملی زنجان کوی زیتون پروژه f8 و f7 شرکت سازه گستر فراز
فقط پول میگیره حساب کردم بخواد 100 بشه باید یک میلیارد بدیم..
فرصتها را از دست ندهیم و هر که میتواند ثبت نام کند
این بهترین فرصت برای همه شهرستانها است که شهرهای جدیدی را در اطراف خود داشته باشند و هر شهرستانی که این فرصتهای را از دست بدهد سرعت رشد و پیشرفت و شکوفایی خود را عقب میاندازد
شما مجوز ساخت به انهایی که زمین دارند بدید خودشان بسازند.الان در استان تهران،شهرستان بهارستان بخش گلستان قطعات ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰ وسط شهر هست ولی شهرداری اجازه ساخت نمیده.خواهشمند است پیگیری کنید.
مسولای شهر هنوز یکدونه خونه برای مردم نساختن با اینکه پول از مردم گرفتن، زمینا مشخص شده...
بابا پدر مردم بخصوص مستاجرا در اومده، اخرای سال 1400 ثبت نام کردیم، الانم وسطای 1402 هستیم، کو خونه؟
شهرهای دیگه رو در خبرا دنبال میکنم، بخدا بخواد ادم مقایسه کنه، در اون صورت مسولای شهر قوچان خوابن...
هیچی توی این شهر درست پیش نمیره...
میشه شمای خبرنگار که این پیامو میخونی به گوش مسولا و مخصوصا شخص وزیر راه و شهرسازی برسونی!!؟
اگه اینکارو بکنین باور کنین مستاجرا دعاگوی شما میشن...
یک کاری بکنین...
طرح ویلاسازی حیاط دار بازگشت به فرهنگ نیک پیشینیان و زندگی های حیاط دار و باغدار گذشته است
امیدواریم در همه شهرهای ایران این خانه ها بصورت ویلایی ساخته شوند
دو سال قبل 40 ملیون پول واریز کردم
شهرستان قوچان
قرعه کشی کردن منطقه و بلوک رو مشخص کردن
ولی از اونجا به بعد دیگه هیچ پیشرفتی نداشتن
کلا پیمانکار هیچ کاری بجز آزمایش خاک انجام نداده
یعنی زبونم مو دراورد از بس گفتم
خواهشا یک فکری بکشین
یکی بیاد قوچان گزارش بگیره
شاید برا شما 40 تومن چیزی نباشه ولی خیلی ها ماشینشونو فروختن الانم چون گرون شده نمیتونن بخرن
خسته شدم از بس پیگیری کردمو هیچ جوابی نشنیدم
یک کنتور برق تا یک ماه پیش ۶۰۰ بوده اما الان ۵۲۰۰ کی به کیه؟(اسمش هم شده هوشمند سازی)
نه اینکه الان یک و نیم میلیون در دست ساخته؟!!!!
تمام دست فروشهای شهر ما افغانین
با 37 سال سن هنوز نتونستم ثبت نام کنم دوتاهم بچه دارم