در جشنواره انجیر گلوگاه که روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۲و ۲۳ مردادماه به مدت دو روز در امامزاده محمد این شهرستان برگزار میشود باغداران و تولید کنندگان در ۳۰ غرفه، انواع ارقام انجیر و محصولات فراوری شده از این میوه بهشتی را عرضه میکنند.
برشتوک، شیره انجیر، مربا، مارمالاد، سرکه، ترشی، انجیر خشک، چیپس انجیر، ترشک و لواشک انجیر از جمله محصولاتی هستند که تولیدکنندگان در این جشنواره عرضه کردند
شهرستان گلوگاه با دارا بودن ۱۵۰ هکتار سطح زیر کشت انجیر و تولید سالانه بیش از۱۰۰۰ تن قطب تولید این محصول در مازندران است
انجیرهای سفید، زعفرانی و سیاه از مهمترین گونههای انجیر گلوگاه هستند و یا توجه به اینکه باغداران گلوگاهی از هیچ گونه سم یا کودی برای پرورش انجیر استقاده نمیکنند انجیر گلوگاه را را میتوان ارگانیکترین انجیر کشور دانست.
انجیر به عنوان نماد باغداری شهرستان گلوگاه محسوب و هر ساله در اواسط مردادماه جشنوارهای با هدف معرفی این میوه برگزار میشود
انجیرهای گلوگاه بیشتر به صورت تازه خوری و بساط کردن کنار خیابانها به فروش میرسد و بخشی از آن نیز توسط بانوان این شهر در کارگاههای خانگی به مربا، سرکه یا شیره انجیر تبدیل میشود.