سید جمال موسوی جزایری مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت حریر خوزستان گفت: این روزها متاسفانه خبرهای کذب باعث رنجش و تضعیف روحیهی کاری کارکنان این شرکت شده است.
او میگوید: شرکت حریر خوزستان در ابتدای سال ۱۴۰۱ با جرائم محیط زیستی و پرداخت معوقات مالیات مواجه بود که با حمایتهای و همکاری مسئولان به ویژه پیگیریهای مستمر نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی علاوه بر تقسیط جرائم، تخفیفهایی در پرداخت مالیات برای شرکت حریر خوزستان گرفته شود.
موسوی جزایری ادامه داد: حرکت و پیگیریهای نماینده شوش و کرخه در مجلس در رفع مشکلات صنعت و اشتغال بستر گسترش امید و حرکت و جوشش دیگر مدیران را فراهم ساخته است. تلاش و پیگیریهای او و دیگر مسئولان شهرستانی برای رفع مشکلات شرکت حریر خوزستان ستودنی است
مدیرعامل شرکت حریر خوزستان گفت: در ابتدای مسئولیت بنده در مدیریت شرکت حریر خوزستان متاسفانه این شرکت با مشکل تامین مواد اولیه مواجه بود که همین امر موجب بروز مشکل در تولید و ایجاد نگرانی بین کارگران این شرکت شده بود.
جزایری گفت: علاوه بر نبود خمیر باگاس در شرکت، مقدار اندکی خمیر هاردسافت وجود داشت، اما با توجه به هزینههای تمام شده تولید در شرکت حریر خوزستان، تولید در آن زمان اصلا صرفه اقتصادی نداشت و برای تولید نیازمند خمیر باگاس بودیم.
به گفته او یک مزیتی که شرکت حریر خوزستان نسبت به دیگر شرکتها دارد نزدیکی آن با تامین کننده خمیر باگاس شرکت کاغذ پارس است.
مدیرعامل حریر خوزستان گفت: متاسفانه شرکت حریر در مدیریتهای قبلی به دلایل متعددی با مشکل تامین خمیر باگاس مواجه بودند و در آن مقطع زمانی هم هیچ شرکتی خمیر باگاس مورد نیاز حریر خوزستان را در اختیار قرار نمیداد.
جزایری ادامه داد: بارها با مدیران شرکت کاغذ پارس برای تامین خمیر باگاس رایزنیهایی صورت گرفت، اما مدیران شرکت کاغذ پارس خودشان برنامه ریزیهایی برای تولید شرکتهایشان داشتند و توانایی تامین خمیرباگاس مورد نیاز را نداشتند. متاسفانه مدیریت قبلی شرکت حریر خوزستان هیچ گونه برنامهای برای تامین مواد اولیه خود نداشته و درخواستی هم سفارش گذاری نکرده بود.
او گفت: در ابتدای مسئولیتم برای جلوگیری از توقف خط تولید و رکود شرکت حریر خوزستان پس از رایزنی با جناب آقای روغنی مدیرعامل وقت دیبای شوشتر با همکاری و لطف ایشان، ذخیره خمیر باگاس شرکت دیبا را در اختیار حریر خوزستان قرار دادند تا مشکلی در تولید ایجاد نشود.
جزایری گفت: برای اینکه در تامین مواد اولیه شرکت با مشکلی روبهرو نشویم، نیاز به برنامهریزیهای بلند مدت بود که آنها را در دستور کار خودمان قرار دادیم.
مدیرعامل شرکت حریر خوزستان ادامه داد: پس از برگزاری نشستها و رایزنیهای مستمر با جواد مقدم رئیس هیئت مدیره وقت کاغذ پارس، ابوالفضل روغنی مدیرعامل وقت دیبای شوشتر و قاسم فدایی مدیر عامل شرکت پارس طبیعت سلولز برای تامین خمیر باگاس برای تولید کاغذ تیشو، خداروشکر با همکاری گروه صنایع کاغذ پارس با در اختیار گذاشتن خمیر سوگاس از شرکت پارس طبیعت سلولز به شرکت حریر خوزستان جلوی وقفه در تولید گرفته شد.
جزایری گفت: با تامین مواد اولیه خداروشکر توانستیم با تلاشهای شبانه روزی مدیران و کارکنان، این شرکت را به چرخه سود دهی بازگردانیم و رکورد تولید جدیدی را ثبت کنیم.
مدیرعامل شرکت حریر خوزستان ادامه داد: در بازه زمانی بسیار کم توانستیم رکورد محصولات تمام ورجین را به ۵۸ تن در روز و محصولات باگاس دار را به ۵۴ تن در روز برسانیم که پیش از این، این رکورد تولید در شرکت حریر خوزستان اتفاق نیفتاده بود.
به گفته او با استفاده از خمیر سوگاس توانستیم کاغذ تیشویی را تولید کنیم که از مقاومت بسیار بیشتری برخوردار است، در گذشته گرید مقاومت کاغذ تیشو حریر خوزستان بین ۳۵ تا ۴۰ بود که خداروشکر با استفاده از خمیر سوگاس گرید مقاومت به ۱۱۰ رسیده است.
این مقام مسئول گفت: دستاورد بزرگی که در شرکت حریر خوزستان صورت گرفت این بود که برای اولین بار در خاورمیانه تولید کاغذ تیشوی تمام سفید از ترکیب خمیر باگاس بود که این محصول مطابق تیشوی خارجی تمام سفید است. خداروشکر توانستیم با تولید محصول با کیفیت کاغذ تیشوی کاملا سفید از مواد اولیه داخلی، رضایت مشتری را از نظر کیفیت و قیمت مناسب کسب کنیم.