رئیس دادگستری شهرستان زرند بر لزوم اقدام همه جانبه دستگاه‌ها برای رفع نقاط حادثه خیز شهر زرند تاکید کرد.

ابوالفضل فرحبخش طی بازید از محور‌های حادثه خیز شهرستان زرند، گفت: طی بازدید حاضر، شاهد آن هستیم که نواقص و کمبود‌های زیادی طی سالیان متوالی در مسیر‌های مواصلاتی به وجود آمده و با امکانات حاضر حل آن‌ها نیز عزم همگانی را می‌طلبد.

 او افزود:  با هدف اجرای مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان و نیز برنامه کنترل و کاهش تصادفات ابلاغی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، برای بررسی میدانی اقدامات انجام گرفته در خصوص ایمن سازی جاده‌ها بازدیدی با حضور دستگاه‌های متولی از نقاط حادثه خیز محور زرند به رفسنجان انجام شد تا با شناخت کمبود‌ها و اولویت بندی، اقدامات آینده برنامه ریزی شود.

فرحبخش با اشاره به آمار تصادفات شهرستان و پرونده‌های تشکیل شده در دادگستری، حل مشکل موجود را چند بعدی دانست و تاکید کرد: در موضوع تصادفات، عوامل مختلفی از جمله خطای انسانی، کیفیت خودرو‌ها و در نهایت محور‌های نا ایمن نقش دارند که بایستی برای هر کدام برنامه ریزی خاصی صورت پذیرد.

او بیان کرد: در خصوص خطای انسانی بانک اطلاعاتی رانندگان پر خطر تهیه تا ضمن ارائه تذکرات لازم به این افراد، اقدامات فرهنگ ساز از قبیل: ارسال پیامک، نصب بنر و ... برای کاستن از عوامل انسانی در بروز تصادفات انجام شود.

این مقام قضایی با تاکید به صنعتی شدن زرند و تردد زیاد خودرو‌های سبک و سنگین در محور‌های ترانزیتی شهرستان، جاده‌های موجود را پاسخگوی این حجم از تردد نداست و افزود: شرایط تحریمی و بودجه کافی قابل درک است؛ اما به علت در خطر بودن جان شهروندان بایستی تمام دستگاه‌ها متولی ضمن بهره گیری از ظرفیت‌های شهرستان از قبیل صنایع که بخش قابل توجهی از مشکلات موجود به آن‌ها نیز مرتبط است، مطالبه گری لازم برای اخذ بودجه کافی به منظور رفع نقاط حادثه خیز شهرستان انجام شود.

او تصریح کرد: با بررسی‌های صورت گرفته طی پارسال، اقدامات قابل توجهی برای رفع نقاط حادثه خیز صورت گرفته است.  

رئیس دادگستری شهرستان زرند در خصوص محور زرند به رفسنجان گفت: به طور قطع راه حل اصلی برای حل مشکلات این محور ۲ بانده کردن آن است؛ اماهم اکنون و در کوتاه مدت، بایستی نسبت به اصلاح نقاط حادثه خیز آن از جمله رفع پیچ‌های تند متوالی، شن ریزی و ایجاد شانه، خط کشی ۲ طرف جاده، عریض کردن بخش‌های از مسیر، ایجاد روشنایی و... برای  افزایش ایمنی کل محور اقدام شود.

او بیان کرد: به طور کلی دستگاه قضایی بنا به رسالت ذاتی خود از دستگاه‌های متولی مطالبه گری می‌خواهد تا وظایف خود را انجام دهد؛ اما به دلیل اهمیت موضوع، در خصوص اصلاح نقاط حادثه خیز خود پیشگام شده تا ضمن مستند سازی از نقاط حادثه خیز و آمار تحلیلی از تصادفات ادوار اخیر و انعکاس آن به مراجع تصمیم گیر و بالا دستی در سطح استان و کشور برای کنترل و کاهش تصادفات و ایمن سازی جاده‌ها اقدام شود.

گفتنی است در این بازدید دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند، سرپرست اداره راهداری و فرمانده پلیس راه زرند نیز حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار