یک متخصص تغذیه گفت: زیاده‌روی در مصرف آجیل‌ها به ویژه تخمه­‌های شور ممکن است مشکلاتی برای سلامت افراد ایجاد کند.

غزاله اسلامیان با بیان این که دانه‌های آفتابگردان به طور طبیعی سدیم کمی دارند، گفت: در فرآیند بو دادن و نمک زدن تخمه دارای مقادیر فراوانی از نمک می‌شود، در حقیقت یک‌هشتم فنجان از تخمه آفتابگردان بوداده و نمک‌دار، تقریبا ۱۷۴ میلی‌گرم سدیم دارد.

او با اشاره به این که سدیم زیاد در رژیم غذایی، فشارخون را افزایش می‌دهد افزود: سدیم زیاد خطر ابتلا به سکته، بیماری‌های قلبی، پوکی‌استخوان، سرطان معده و بیماری‌های کلیوی را افزایش می‌دهد بنابراین؛ توصیه می‌شود از دانه‌های غیر بوداده شده با نمک استفاده کنید.

این متخصص تغذیه ادامه داد: استفاده از تخمه در حد متعادل مفید است، تخمه از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های منحصربه‌فردی تشکیل شده، اما مصرف مقادیر زیادی از آن مشکلاتی را برای افراد ایجاد می‌کند.

برچسب ها: تخمه ، مضرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۹ ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
باگران شدن این محصول طبعا میزان مصرف ان اخیرا به تعادل رسیده و مشکلی نیست؛ دادا۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۲
پوست تخمه آفتابگردان را با دست جدا بشه بهتره تا با دندان که نمک کمتری جذب بدن سود