جواد هدایتی در بازدید از پایانه مرزی اینچه برون گلستان گفت: برای توسعه حمل و نقل بین المللی و تامین منافع عمومی تجار ایرانی بدنبال حمل یکسره کالا از ایران به کشورهای همسایه به ویژه ترکمنستان هستیم.
جواد هدایتی در این بازدید افزود: برای بهره مندی از ظرفیت مرز اینچه برون و توسعه استان و استفاده از سیاستهای ترکمنستان در صدور ویزا و هزینههای عبور و مرور این موضوع بسیار کارآمد خواهد بود.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینکه حمل یدک به یدک (ترانشیپ) باعث خسارت به کالا و ایجاد ناامنیهای احتمالی در کشور میشود، ادامه داد: سیاست راهبردی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور است که روابط خوبی را با ترکمنستان و کشورهای آسیای میانه برای مبادلات تجاری در قالب دموکراسی دولت سیزدهم داشته باشیم.
هدایتی، مرز اینچه برون را از مرزهای چهارگانه کشور و تنها مرز بین المللی گلستان با کشور ترکمنستان بیان کرد و گفت: این مرز به دلیل شیوع کرونا توسط ترکمنستان مسدود بود و طی دو سال گذشته که باز شده فعالیت مرز افزایش قابل توجهی پیدا کرده و امیدواریم که ادامه دار باشد.
او ادامه داد: برای توسعه زیرساختی و اجرای طرح جامع این مرز، سازمان متبوع برنامههایی را با شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی وزارت راه و شهرسازی در حال تصویب و اجرا دارد.
به گفته هدایتی، به همت سایر دستگاه ها، موضوع تسریع فرآیندهای نرم افزای برای ارائه خدمات روان به تجار و رانندگان این مرز هم مورد پیگیری است تا شرایط را برای عبور اقتصادی و مناسب فراهم کنیم.
مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در این سفر یک روزه، به نقطه صفر مرزی ایران با کشور ترکمنستان رفت و از نزدیک با فرمانده هنگ مرزی اترک واقع در این مرز نیز دیدار و گفتگو داشت.
علاوه براین، ایستگاه راه آهن مستقر در مرز اینچه برون، نشست با مسئولان گمرک و پس از این بازدیدها نشست با انجمن صنفی کارفرمایی و شرکتهای حمل و نقل بین المللی استان از برنامههای سفر این مقام کشوری به استان گلستان بود.