سطح زیر کشت کینوا به عنوان مادر همه دانه‌های خوراکی و خاویار گیاهی که جایگزین مناسب برای نان و برنج شده در استان ۱۵ هکتار است.

اصغر رستمی، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سطح زیر کشت کینوا به عنوان یک کشت جدید در استان ۱۵ هکتار است که بزرگترین مزرعه آن به مساحت ۱۳ هکتار در شهر میمه کشت شده و در هرهکتار بیش از ۲ تن دانه کینوا برداشت می‌شود.


رئیس هیئت موسس موسسه آموزش عالی نور و دانش میمه گفت: از سال ۱۳۹۶ کار تحقیقاتی بر روی کشت و ساخت دستگاه فرآوری کینوا آغاز شد و برای اولین بار در کشور با همکاری دانشجویان و استادان دانشگاه پیام نور دستگاه مکانیزه این گیاه در سال ۱۳۹۹ ثبت اختراع و به بهره برداری رسید که می‌تواند در هر روز ۲ تن کینوا را فرآوری یا بوجاری کند.


محمدرضا زمانی افزود: کینوا به عنوان مادر همه دانه‌های خوراکی به خاویار گیاهی معروف و جایگزین مناسبی به جای نان و برنج و با داشتن مقادیر زیادی آهن، اسید فولیک، کلسیم و اسید‌های آمینه برای کنترل و پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها به ویژه دیابت نوع ۲ مناسب است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.