محمد صلحی در جریان بازدید مسئولان استانی از ظرفیتهای گردشگری نیر اظهار کرد: این مناطق نمونه گردشگری مصوب سال ۸۶ است و اکثر این مناطق فعال شده و ما تلاش میکنیم تا با همراهی سرمایهگذاران مناطق گردشگری این شهرستان را به نقطه مطلوب فعالیتهای اقتصادی و درآمدزایی به نفع منطقه تغییر دهیم.
او یکی از این مناطق را «بولاغلار» معروف به ۴۰ چشمه اعلام کرد و گفت: اولین شهرک تخصصی آب نیز در شهرستان نیر راهاندازی شده و واحدهای تولیدی متنوع آب معدنی در این منطقه مستقر بوده و تولید و عرضه آب معدنی را انجام میدهند.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر از ثبت ۱۲۰ اثر تاریخی و جاذبه گردشگری این شهرستان در فهرست آثار ملی خبر داد و تصریح کرد: مهمترین اثر تاریخی در شهرستان نیر کاروانسرای شاه عباس است که تلاش میکنیم با مرمت و بازسازی این کاروانسرا آن را در ردیف آثار جهانی به ثبت برسانیم.
صلحی ضرورت احیای غار گلستان، اباذر و منطقه تاریخی سنگر نظامی در مسیر نیر – سراب را از دیگر برنامهها و رویکردهای میراث فرهنگی شهرستان با حمایت مسئولان استانی عنوان کرد و افزود: بزرگترین سایت باستانی در قلعه «بوینی یوغون» نیر راهاندازی شده و تلاش بر این است تا این منطقه به بزرگترین مجموعه نمایشی آثار تاریخی تبدیل شود.
او در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار آثار تاریخی متعدد نظیر آتشکده ساسانی، تپه کورائیم، پل قرمز، امامزاده کورائیم و دیگر آثار و ابنیههای تاریخی در این شهرستان برگزاری رویدادهای گردشگری متنوع با هدف جذب گردشگران در اولویت قرار گرفته که سالانه شاهد برگزاری جشنواره ملی آش، عسل و دیگر رویدادهای فرهنگی، هنری در نیر هستیم که امکان جذب گردشگران بیشماری را نیز فراهم کرده است.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر از راهاندازی سوئیتهای اقامتی و طرحهای بومگردی در منطقه بولاغلار خبر داد و اضافه کرد: سرمایهگذاری به صورت سنتی در حال احداث اقامتگاههای موقت در این منطقه است تا در کنار ارائه غذاهای محلی، امکان اقامت شبانه برای گردشگران در این منطقه بکر و بینظیر طبیعی نیز فراهم آید.