محمد حنیف سپاهی مدیر جهادکشاورزی سیب و سوران گفت : از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۷۸۰ هزار قطعهای در واحدهای مرغداری،۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و ضمن تأمین گوشت موردنیاز مردم شهرستان، بخشی نیز به مرکز استان و شهرستانهای مجاور ارسال شده است.
وی افزود: ۳۰ واحد مرغداری جدید با ظرفیت جوجه ریزی ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد در حال ساخت میباشد.
وی تصریح کرد: همچنین با سرمایهگذاری بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال،۱۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی تا شهریور امسال به بهره میرسد و ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان به ۵۲۵۰تن در سال ارتقا خواهد یافت.