تا پیش از این وقتی می‌خواستیم یک شربت ترش عطش‌زدا برای رفع تشنگی ناشی از گرمای تابستان آماده کنیم، فوری سراغ شربت آبلیمو یا آلبالوی ترش می‌رفتیم.

مطمئن باشید تا پایان تابستان مشتری‌اش خواهید ماند. این شربت به همان سادگی شربت آبلیمو است، ولی هیجان‌انگیزتر.

مواد لازم 
۵ عدد تمبرهندی ترش
۴ تکه یخ
۲ ق س شکر
یک پیمانه آب

۱. تمبرهندی را از پوست جدا کرده، هسته‌های آن را بگیرید سپس با آب و یخ و شکر داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یخ خرد شود.

۲. شربت آماده را داخل لیوان ریخته و با یک عدد تمبرهندی پوست‌گرفته و ترش سرو کنید.

از کجا بخریم؟

تمبرهندی به صورت جعبه‌ای در دو نوع ترش و شیرین در میوه‌فروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها عرضه می‌شود.

شربت سرکه انگبین، خیار و لیمو

یکی از اصیل‌ترین نوشیدنی‌های ایرانی که در سال‌های قدیم در فصل تابستان طرفداران زیادی داشت، شربت سرکه‌انگبین یا به اصطلاح عام سکنجبین بود که البته قدیمی‌ها به آن خیار رنده شده هم اضافه می‌کردند. ولی با گذشت این همه سال، این شربت هنوز هم یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین شربت‌های عطش‌زداست؛ به خصوص اگر به آن لیموترش هم اضافه شود.

مواد لازم 

۲ /۱ پیمانه شربت سرکه انگبین (سکنجبین)
یک پیمانه آب
یک عدد خیار
یک عدد لیموترش
۴ تکه یخ

۱. ابتدا شربت سرکه انگبین و لیموترش پوست‌کنده و بدون هسته را داخل مخلوط‌کن ریخته و با چهار تکه یخ خوب مخلوط کنید.

۲. خیار را با پوست، ریز رنده کنید. لیوان مورد نظر را هم آماده کرده و خیار رنده شده را در آن بریزید.

۳. موادی که در بالا تهیه کرده‌اید (سکنجبین، لیموترش و یخ) را با آب مخلوط کنید و روی خیار‌ها در لیوان بریزید.

منبع:‌همشهری آنلاین

برچسب ها: معجون ، تابستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۹ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
برای رفع عطش در تابستان ودر راه پیاده روی اربعین یک مخلوط خاکشیر و مقدار عرق نعنا وشکر کم که فقط حس کنی کمی طعم شیرینی میده دوم شربت خیار سبز سوم نان پنیر بدون نمک و هندوانه برای صبحانه چهارم لیمو در داخل آب ریخته شود میل کنیم