آقای پرویز فروغی از کاهش قیمت مرغ زنده خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تولید مرغ، قیمت هرکیلو مرغ زنده ۲ تا ۳ هزارتومان کاهش یافته است.
به گفته او، مسئولان برای تنظیم بازار مرغ به شکل سینوسی عمل می کنند به طوریکه در مقطع کاهش عرضه مرغ، تمهیدات مصنوعی برای ثبات قیمت ایجاد می کنند، درحالیکه در مقطعی که مرغدار زیان می کند تصمیماتی اتخاذ نمی کنند. اما به عنوان نماینده مرغداران انتظار داریم که زیرساخت های تولید فراهم شود به طوریکه ذرت و کنجاله سویا با نرخ مصوب بدست مرغداران برسد تا نوسانی در بازار ایجاد نشود.
فروغی قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده را ۵۵ تا ۵۶ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به هزینه های تولید، نرخ منطقی هرکیلو مرغ زنده برای مرغدار ۶۰ هزارتومان است.
دبیرکل کانون مرغداران گوشتی ادامه داد: هم اکنون هر کیلو مرغ گرم با نرخ ۷۲ تا ۷۳ هزارتومان باید بدست مصرف کننده برسد و عرضه با نرخ های ۹۰ تا ۱۰۰ هزارتومان ارتباطی به مرغدار ندارد.
او گفت: با توجه به نوسان قیمت گوشت قرمز و جایگزینی مرغ در سبد خانوار، جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوابگوی نیاز کشور است.