در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی مقوی مخصوص مهمانی را به شما آموزش می‌دهیم.

 آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده می‌باشد که شما می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و یک میان وعده خوشمزه و اقتصادی تهیه کنید.

آجیل بار را می‌توانید با انواع مغزیجات و ترکیبات مختلف تهیه کنید و به دلیل مقوی بودن یک خوراکی خوشمزه برای بچه‌ها می‌باشد که راحت تهیه می‌شود، همچنین شما می‌توانید آجیل بار را برای دورهمی خود تهیه کنید و یک پذیرایی شیک از مهمان‌های خود داشته باشید.

تهیه این آجیل بار خیلی آسان است و می‌توانید از گردو یا پسته و هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه آجیل بار

کنجد بو داده ۱.۵ تا ۲ پیمانه

مغز تخمه آفتابگردان ۱ پیمانه

بادام زمینی بدون پوست ۱ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

شیره انگور یا خرما ۱/۲ پیمانه

ارده کنجد ۱/۲ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه آجیل بار خوشمزه و شیک و اقتصادی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید کنجد را کمی تفت دهید، شما می‌توانید از کنجد بو داده آماده استفاده کنید و اگر کنجد خام در خانه دارید کافی است داخل تابه ریخته و روی حرارت کم تتف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد، دقت کنید پای گاز باشید وگرنه خیلی سریع کنجد می‌سوزد.

مرحله دوم: کاراملی کردن شکر

شکر را داخل تابه بریزید و هم نزنید و بگذارید خود شکر با حرارت کم ذوب شود و زمانی که قهوه‌ای رنگ شد باید سریع شیره انگور و ارده کنجد را اضافه کنید و سریع هم بزنید و نگذارید تا شکر سفت شود.

مرحله سوم: افزودن مغزیجات

در ادامه باید کنجد و بادام و مغز آفتابگردان و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود و خوب سفت شود، سپس از روی حرارت بردارید و یک ظرف مستطیل پیرکس یا پلاستیکی را بردارید و کمی چرب کنید و از مواد تهیه شده داخل آن بریزید و کمی خلال پسته برای تزیین بریزید و با گوشتکوب دستی خوب بکوبید تا سطح آجیل بار کاملا باید صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم: تهیه آجیل بار

ظرف را برای ۱ ساعت باید در یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید و برای ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و از قالب خارج کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و این آجیل بار را میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه آجیل بار ارزان و مقوی و شیک

بهتر است قطر مواد ۱ سانت بیشتر نشود، زیرا کالری بسیار بالایی دارد.

می‌توانید همه مغزیجات را در ابتدا کمی تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها گرفته شود و بعد استفاده کنید.

اگر احساس کردید شکر سفت شده باید حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دوباره ذوب و شل شود.

اصلا نباید زیر شکر زیاد باشد وگرنه می‌سوزد و مزه تلخی به آجیل بار می‌دهد.

منبع: برترین‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.