در گذشنه نان کرنو در همه منازل شهرستان انار به همت زنان خانواده پخته میشد؛ اما امروزه تعداد کمی از خانوادهها در شهرستان انار این نان را پخت می کنند.
از مزایای این نان محلی این است که با آرد محلی و سبوس دار پخته می شود.
این نان که معمولا با هیزم پخت میشود، از ماندگاری بیشتری برخوردار است؛ چون به گفته بانوان از مایه خمیر و یا خمیرمایه محلی و همچنین آرد محلی برای پخت آناستفاده میشود .
نان کرنو، ۴ تا ۵ روز قابل خوردن است و بیات نمی شود و دور ریز هم ندارد.
گرچه اکثر نانواییها در شهرستان انار هم به صورت ماشینی نان کرنو را پخت میکنند و مشتری خوبی دارند؛ ولی قابل مقایسه با پخت نان محلی نیست و زودتر کپک میزند.
طریقه پخت نان کرنو محلی به این صورت است که اول آرد محلی را با آب و خمیر مایه محلی خمیر میکنند و بعد از حدود ۴۰ دقیقه که خمیر آماده شد، کرنو را به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ د قیقه با هیزم آتش میکنند و بعد از چانه گرفتن چانهها را داخل کرنو می گذارند وحدود ۳۰ دقیقه که تمام نان، مغز پخت شد، بیرون می آورند.