هادی ابراهیمی مدیر کل صدا و سیمای مازندران گفت: سریال تلویزیونی زیر درخت توت بر اساس قصهای از خاطرات یک نوجوان و دانش آموز دهه ۶۰ که سالهای بعد رزمنده دفاع از حرم میشود در سیمای مازندران در ۱۵ قسمت ۴۵ دقیقهای تهیه و تولید شده است.
او با بیان اینکه این سریال دارای تم و مضمون درام خانوادگی و ملودارم اجتماعی است و برشی از زندگی یک نوجوان را در دهه ۶۰ و حال حاضر به تصویر میکشد، افزود: در این سریال جانفشانیهای شهدای لشکر ۲۵ کربلا و شهدای مدافع حرم استان به نمایش درآمده است.
مدیر کل صدا و سیمای مازندران پرداختن به نقش مازندران در دفاع مقدس و دفاع حرم را از جمله اهداف تولید این اثر تلویزیونی دانست و ادامه داد: زندگی سراسر افتخار شهدای مدافع حرم مازندران به ویژه نقش لشگر همیشه پیروز ۲۵ کربلا استان و شهدای کربلای خانطومان گنجینهای ارزشمند از فرهنگ ایثار و شهادت هستند که اهالی فرهنگ و هنر و رسانه باید به آن توجه کنند.
هادی ابراهیمی با بیان اینکه سریالسازی یک فرآیند طولانی دارد، گفت: سریال زیر درخت توت زندگی شهید حسین مشتاقی یکی از شهدای مدافع مازندران را دو بخش دهه ۶۰ و زمان دفاع از حرم آل الله روایت میکند که در آن از اقتصاد مقاومتی و بومی در کاراکترها و شخصیتهای اصلی قصه و داستان نیز بهره گیری شده است.
سریال زیر درخت توت به تهیه کنندگی عباس زارع و سید مرتضی میرشفیعی، کارگردانی علیرضا محمود زاده براساس طرح و قصهای از مهدی وحیدی، فیلمنامه علیرضا سعیدی کیاسری و علیرضا محمودزاده، ناظر کیفی رحمت الله محمدی، مدیرتصویربرداری جواد نوریان، صدابردا اسماعیل امنیتی طراح صحنه و لباس رضا عموزاد و فاطمه دری، گریمور رضا شیراوژن تا یک ماه آینده روی آنتن میرود.
در این سریال سلمان خطی، هادی اصغری، فاطمه بخشی، سید ابراهیم عمادی، رجب قدرتی، تورج زایدلی و تارا حسینی به ایفای نقش میپردازند.
یک ملودرام کرونایی
مدیر کل صدا و سیمای مازندران تولید آثار نمایشی را رسالت مهم و خطیر شبکه استانی دانست و گفت: کادر درمان در دوران همه گیری کرونا در حوزه سلامت با وجدان اخلاقی و شرافت حرفهای برای ارتقای سلامت جامعه تلاش کرده اند و رسانه نیز وظیفه داشت برای پاسداشت زحمات این عزیزان که جانشان را فدای سلامت افراد کرده اند مجموعه تلویزیونی فاخری تولید کند.
هادی ابراهیمی با بیان اینکه در دوران اوج شیوع کرونا، همه کسب و کارها تعطیل شدند، اما رسانه در کنار کادر درمان حتی با افزایش ظرفیت خود وظیفه آگاهی بخشی به مردم را ایفا کرد، افزود: ویژه برنامههای فراوانی در بخشهای مختلف صدا و سیمای مازندران برای پاسداشت زحمات کادر درمان تهیه شده بود، اما جای خالی یک مجموعه تلویزیونی فاخر به چشم میخورد
او افزود: رسانه استانی همواره در بحرانها و رخدادهای مهم، در راستای منافع کشور و مردم حرکت کرده و در دوران همه گیری کرونا نیز یار اصلی کادر بهداشت و درمان بوده است
مدیر کل صدا و سیمای مازندران گفت: مجموعه تلویزیونی " دیما " یک ملودرام اجتماعی با موضوع کرونا و شهدای مدافع سلامت است که در ۱۳ قسمت ۴۵ دقیقه در سیمای شبکه تبرستان تولید شده است
او افزود: این مجموعه تلویزیونی زندگی خانواده دکتر صفابخش را روایت میکند که ابتدا قصد مهاجرت به خارج از کشور را داشتند، اما با شروع کرونا، دکتر به همراه دوست، هم رزم و جانباز دفاع مقدس تصمیم به کمک به مردم روستا میگیرد و این حرکت را ادامه ایام دفاع مقدس میداند.
هادی ابراهیمی ادامه داد: این مجموعه تلویزیونی با نگاهی به زندگی شهید مدافع سلامت، دکتر طهماسبی در شهرستان محمودآباد تصویربرداری شده و با پایان مرحله تدوین و صداگذاری، آماده پخش شده است.
مدیر کل صدا و سیمای مازندران با بیان اینکه منافع و امنیت کشور به ترویج راه و مرام شهدا وابسته است، گفت: الگو قرار دادن فرهنگ شهید و شهادت عاقبت به خیری را بدنبال دارد و هدف رسانه نیز رسیدن به همین معرفت است
مجموعه تلویزیونی " دیما " به نویسندگی امیر شاداب، تهیه کنندگی آقایان حسین احمدی و علیرضا فلاح، کارگردانی آقای علیرضا فلاح ساخته شد و در آن نیلوفر زواری، متین حکیم پور، مصطفی عربیان، احمد نیکپور، الیاس رسولی، مبین بوی افراز، ناهید رادخواه و حدود ۶۰ بازیگر اصلی و فرعی دیگر به ایفای نقش پرداختند.