رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:در قالب زنجیره تولید از ۰تا ۱۰۰ تولید بوقلمون، تخم مرغ و شیر در این استان انجام میشود که رتبه اول را در کشور داریم، اما زنجیره تولید گوشت مرغ در استان همچنان کامل نشده است.
مهرداد مرادمندافزود: توسعه و تکمیل زنجیرههای ارزش، اصلاح الگوی کشاورزی و بهینه مصرف آب کشاورزی در دستور کار جهادکشاورزی استان اصفهان است.
او با اشاره به اینکه سطح کشت گوجه فرنگی در استان اصفهان براساس الگوی کشت انجام میشود، افزود: با توجه به اینکه این محصول در مناطق جنوبی کشور نیز تولید میشود این موضوع باعث افت قیمت این محصول شد و این موضوع موجب شد بیشترین گوجه فرنگی تولید شده در استان اصفهان برای تولید رب گوجه در کارخانههای صنایع تبدیلی استفاده شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در بخش صنایع تبدیلی این استان، ظرفیت جذب ماده خام، هفت میلیون تن و ظرفیت تبدیل، چهار میلیون تن است که مجوزهایی در این باره صادر شده است.