آیین شکرگزاری برداشت انگور برای دومین سال در روستای موجان بخش خلجستان برگزار شد
در حاشیه این آیین، نمایشگاهی شامل ۱۰ غرفه از دستاوردهای تولیدی و فرآوری شده توسط بهره برداران و تولیدکنندگان برپا شد و کارشناسان جهاد کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی توضیحاتی در خصوص راه کارهای افزایش بهره وری تولید انواع مختلف انگور ارائه کردند.
در پایان این مراسم از سه نفر از بانوان کارآفرین در زمینه فرآوری محصول انگور قدردانی شد.
امسال ۲۸ هزار تن انگور از هزار و ۵۰۰ هکتار باغهای مناطق دشتی و کوهستانی استان قم برداشت شده است. یاقوتی، مهدیخانی، بدون هسته، صاحبی و عسگری از جمله ارقام انگور کشت شده در استان قم است.