محمد اللهبخش با بیان اینکه بزرگترین شهرک شیلاتی استان با ظرفیت اشتغالزایی 700 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در پارسآباد مغان راهاندازی میشود گفت: 7 هزار میلیارد ریال برای احداث این پروژه تخصیص یافته که زنجیره تولید، شامل واحد تولید غذا، تکثیر، پرورش، فرآوری و بسته بندی در این شهرک شیلاتی پیشبینی شده است.
مدیرکل شیلات استان اردبیل توسعه طرحهای آبزیپروری در استان اردبیل را از اولویتهای مهم اقتصادی در بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: احداث و رونق شهرکهای شیلاتی نیز از جمله گامهای مهم و مؤثر در توسعه و رونق بخش کشاورزی و توسعه اقتصادی است.
به گفته او، در این راستا علاوه بر فعالیت در عرصه پرورش انواع ماهیان گرمآبی و سردآبی، جهت تنوع بخشی به تولید محصولات شیلاتی که جز سیاستهای محوری است پرورش ماهیان خاویاری، تکثیر و پرورش انواع ماهیان زینتی و زالو نیز در برنامههای توسعه این اداره کل قرار گرفته است.
الله بخش با بیان اینکه فرصتهای سرمایهگذاری در بخشهای شیلاتی بسیار متنوع است، اظهار کرد: برای توسعه فعالیتهای آبزیپروری با توجه به تنوع فرصتهای سرمایهگذاری در زمینه پرورش انواع ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری، زینتی و… اداره کل شیلات استان آماده همکاری و استقبال از سرمایهگذاران بخش خصوصی در این صنعت است.
او با تاکید بر حمایت از بخش خصوصی و رفع مشکلات موجود در مسیر سرمایهگذاری این بخش تصریح کرد: قطعاً صنعت شیلات استان با حضور و سرمایهگذاری بخش خصوصی متحول میشود.
مدیرکل شیلات استان اردبیل با تاکید بر ایجاد بسترهای سرمایهگذاری و تسهیل در حوزههای شیلاتی با هدف جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی گفت: اگر چه فعالیتهای مختلفی هم اکنون در استان اردبیل در زمینه آبزیپروری انجام شده اما فرصتها و ظرفیتهای موجود در این زمینه بسیار متنوع و دارای قابلیت بهرهوری بیشتری است که باید سرمایهگذاران را به سمت آنها تشویق کرد.
اللهبخش به اهمیت صنایع شیلاتی اشاره کرد و افزود: اقدامات خوبی در زمینه پرورش ماهیان خاویاری در شمال استان توسط بخش خصوصی انجام شده که این نمونه بسیار خوبی است که سایر سرمایهگذاران بخش خصوصی را به فعالیت در بخش شیلات و صنایعی چون پرورش ماهیان خاویاری ترغیب میکند.