خدیجه نجفی مدیر نظارت و ارزیابی بر مواد و فرآوردههای دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : داروسازی در استان کرمانشاه حوزهای فعال است و جای پیشرفت بسیاری دارد که در این میان وجود ۲۶ بیمارستان، ۴۰۰ داروخانه، ۴۴ شرکت توزیعکننده دارو و دو کارخانه داروسازی سبب شده که فرصتهای شغلی بسیار خوبی برای داروسازان جوان در این استان ایجاد شود.
وی افزود: تلاش داروسازان در حوزههای ستادی و غیرستادی بر این است که نیازهای داروهایی مردم استان کرمانشاه را تامین کنند که رنج بیماری با عدم دسترسی به دارو برای آنها مضاعف نشود.
مدیر نظارت و ارزیابی بر مواد و فرآوردههای دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد داروخانههای استان کرمانشاه با توجه به آییننامه جدید افزایش یافته همچنین ظرفیت استفاده از فارغالتحصیلان دانشکده داروسازی در استان فراهم است و این افراد از نظر شغلی با مشکل خاصی مواجه نیستند.
نجفی با بیان اینکه مشکلی از نظر تولید دارو در استان نداریم، خاطرنشان کرد: شرکت باختر بیوشیمی بهعنوان یکی از کارخانهجات شناخته شده و شرکت نیکان اکسیر هم از شرکتهای تولید کننده مواد اولیه است که با قدرت به تولید داروهای مورد نیاز مردم کرمانشاه و استانهای همجوار میپردازند.
وی با اشاره به اینکه مشکلی از نظر تامین دارو در استان کرمانشاه وجود ندارد، افزود: موارد کمبود مقطعی دارو از طریق مکاتبه با سازمان غذا و دارو پیگیری میشود تا مشکل به سطح عرضه نرسد.
نجفی با اشاره به بازدید از بیمارستان قصرشیرین و پایگاههای ارائه دارو در مرز خسروی، تصریح کرد: مشکلی از نظر تامین دارو در ایام اربعین نداریم و البته تعداد زوار مراجعه کننده به مراکز درمانی چندان بالا نیست.
وی با بیان اینکه امیدواریم اربعینی سالم و سلامت داشته باشیم، افزود: داروهای مورد نیاز داروخانههای در مسیر پیادهروی اربعین تامین شده همچنین دپوی خوبی در مرز خسروی و بیمارستان قصرشیرین داریم که در صورت شیوع ایپدمی احتمالی با مشکل خاصی مواجه نشویم .