جمال پایه دار، رئیس اداره بهزیستی اردکان گفت: برنامه اورژانس اجتماعی با سه ویژگی به موقع بودن، در دسترسبودن و تخصصیبودن، تدوین شده است.
او افزود: گروه های هدف اورژانس اجتماعی عبارتند از: خشونت دیدگان خانگی از قبیل کودک، همسر ، سالمند و معلول آزار دیده ،افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کردهاند و خانواده آنان، دختران و پسران فراری از منزل، زنان و دختران در معرض آسیب اجتماعی یا آسیب دیده اجتماعی، زوجین متقاضی طلاق و افراد در معرض بحران طلاق، کودکان خیابانی، مبتلایان به اختلال هویت جنسی در معرض آسیب از جمله دریافت کنندگان خدمات اورژانس اجتماعی هستند.
این مسئول ادامه داد: اورژانس اجتماعی در حال حاضر شامل چهار فعالیت مرکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی پایگاه خدمات اجتماعی، خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳) و خدمات سیار اورژانس اجتماعی است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اردکان نیز بر هماهنگی تمامی دستگاهها برای اثربخشی اقدامات اورژانس اجتماعی تاکید کرد و گفت: اورژانس اجتماعی با عملکرد به موقع و اثرگذار خود می تواند زمینه بروز بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی را رفع کند و از این رو دارای اهمیت ویژه ای است.
علی محمد دشتکیان گفت: اجرای برنامه ها براساس قانون باید به شکلی انجام شود که در نهایت منجر به رضایت مردم شود و زمینه ای فراهم آورد که آسیب ها به حداقل برسد.
معاون فرماندارهم گفت: سازمان بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی ، نقش مهمی در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا می کند و نیروهای توانمند و دانشگاهی اورژانس اجتماعی به عنوان سرمایه سازمان و نماد بهزیستی، همواره با تعهد و مسئولیت پذیری بالا در کمک به سلامت اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی پیشرو بوده اند.
رقیه کرمانیان با اشاره به انواع آسیب های نوظهور اجتماعی افزود: استفاده از روش های نوین، به روز بودن، آموزش مستمر نیروهای اورژانس اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در حال حاضر جامعه به طور جدی نیازمند متخصصین اجتماعی است تا در بحران های اجتماعی یاریگر آحاد جامعه باشند.