علی ناجی مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی گفت: ۲ میلیون واحد دامی در اختیار عشایر استان است که سالانه ۵۰ هزار تن شیر و ۱۵ هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
وی اضافه کرد: از این میزان ۱۶ هزار تن گوشت قرمز، ۵۰ هزار تن شیر و ۲ هزار و ۱۰۰ تن نیز پشم و مو است که سهم ۲۵ درصدی در تولیدات این بخش را در استان به خود اختصاص دادهاند.
مدیرکل امور عشایری آذربایجانغربی ادامه داد: ۲.۶ میلیون هکتار مساحت عرصه طبیعی و مرتعی در استان است که ۱.۶ میلیون هکتار این عرصهها قلمرو زیستی عشایر است.
به گفته وی، عشایر با امکانات محدود خود نقش برجسته و مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند و جمعیت عشایری آذربایجانغربی چهار درصد از جمعیت کل استان و ۱۱ درصد از جمعیت روستایی استان را شامل میشود و این نشان از میزان تاثیرگذاری عشایر در تولید انواع محصولات دامی و غیردامی است.
عشایر استان ۱۲ ایل و ۲۱ طایفه مستقل هستند و ۳۳۶ روستای آذربایجانغربی نیز ویژه عشایر است.