سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: شایعاتی منتشر شده که مجلس تصویب کرده کانون وکلا در زیر مجموعه وزارت اقتصاد قرار بگیرد و این گونه استقلال کانون وکلا بهم می ریزد. به هیچ وجه این طور نیست، مجلس فقط تصویب کرده پروانه وکالت به درگاه ملی مجوزها متصل شود.
وی با اشاره به اینکه اتصال به درگاه ملی مجوزها یعنی شفاف شدن شرایط و هزینه های صدور و تمدید مجوزها، تصریح کرد: با صدور مجوز از طریق ملی مجوزها دیگر دستگاه ها حق ندارند بابت انتقال پروانه وکالت هر چقدر خواستند پول بگیرند یا مردم را معطل صدور پروانه کنند. درگاه ملی مجوزها تصمیم می گیرد به چه کسی پروانه بدهد و چه کسی پروانه نگیرد.
سیاح با انتشار یک ویدئو در فضای مجازی از "لابی بیسابقه انحصارگران علیه مصوبه مجلس" خبر داده و پرسیده: این مصوبه چه تغییری در صدور پروانه وکالت ایجاد میکند که برخی اینقدر از آن برآشفته شدهاند؟!
من اصلا سر در نمیارم
اما همین که فقط یه عده قلیل خاص عصبانی شدن یعنی کار درست همینه
نون حرومشونو آجر کنید
این آقایان نماینده ها خودشان پرونده شان را به اینها می دهند؟
آزمون وکالت که سئوالات آن در قالب مسئله طرح می گردد دارای ایراد قابل توجه بالقوه و فاحش می باشد زیرا بیان مسئله در سئوالات آزمون برای شخصی است که بصورت عملی قبلا در حرفه وکالت اشتغال داشته و دارای تجربه حرفه ای و مسبوق به سابقه عملی می باشد، نه شخصی که فقط درس حقوق را خوانده است و صرفا فارغ التحصیل گردیده و هیچگونه کارآموزی و تجربه عملی و حرفه ای را بصورت کاربردی کسب نکرده است و این شگرد با شعار سنجش علمی نباید سرلوحه در رمز انحصار قرار بگیرد..
صدور دانش نامه از مراکز آموزش عالی که مورد تأیید وزارت علوم است مبین واقف شدن فارغ تحصیلان به علم حقوق است . اینکه صدور پروانه در انحصار کانون ها باشد و منوط به قبولی فارغ تحصیلان در آزمون های سخت حقوقی میباشد باعث گردیده هزاران فارغ تحصیل پشت این سد به وجود آمده بمانند و نتوانند وارد عرصه کاری شوند . این رویه کانون منطقی نمی باشد. اگر افزایش سطوح علمی مد نظر است دوره های تکمیلی لحاظ شود . اینکه فارغ تحصیل رشته حقوق که هزینه کرده چندین سال وقت گذاشته دانشگاه رفته به امید اینکه وارد عرصه کاری شود و بعد از فارغ تحصیلی نتواند با سهولت وارد عرصه کاری شود منطقی نیست .
دوست عزیز رشته پزشکی رو با حقوق مقایسه میکنید در حالی که ورودی رشته حقوق با پزشکی یکی نیست
رشته پزشکی در چند دانشگاه آموزش داده میشه و ورودی آن هم خیلی سخته ولی رشته حقوق در هر کوی برزنی دانشجو داره
بری دانشگاه پیام نور ۷ترم تربیت بدنی بخونی ولی ترم آخر تغيير رشته بدید و حقوق بخونی بهت مدرک حقوق میدن
در کجای دنیا پروانه وکالت رو بدون آزمون میدن؟؟؟
کجای دنیا پروانه وکالت رو وزارت اقتصاد صادر یا ابطال میکند؟؟؟
بنده سال۹۰ فارغالتحصیل شدم ولی سال ۹۶ قبول شدم مخالف ظرفیت هستم ولی نه دیگه در این حد
وکالت رو لوث کردن یه عده آدم روانی و عقده ای که نتونسته بودن در آزمون وکالت قبول بشن
با صرف زحمت کشیدن و فارغ التحصیل شدن که نمیشه وارد کار شد و با مال و ناموس مردم بازی کرد.کمی بیدار شید از این خواب و واقعیتو ببینید.الان هر دانشگاهی با هر معدلی رشته حقوق جذب میکنه.زحمت بکشید و بخوانید تا نتیجه شو ببینید.در سایر کشورها هم وارد شدن به این شغل زحمت زیادی میطلبه.
قانون یک مرکز ملی و کشوری را تعریف کرده،که تمامی مجوزها،حالا
ازهر رشته وتخصصی بایستی وارد این سایت ملی قراربگیردوصادرشود
واین روش جلوی جرایمی مانند رانت ،وارتشاوجعل رامیگیرد
چرا حضرات اینقدر برآشفته شدن؟
من ۴ سال درخوندم مدرک وکالت گرفتم حالا باید دوباره آزمون بدم تا پروانه وکالت بگیرم
فکر کن طرف ۸ سال پزشکی بخونه بعد بهش بگن باید دوباره آزمون بدی ببینیم قبول میشی بعد پروانه طبابت بدیم بهت این کجاش عدالته .