مراد بخش بامری اظهارکرد: در نیروگاه ۱۵۰ هکتاری بخار ایرانشهر، انواع درختان مثمر و غیرمثمر مناسب با شرایط آب و هوایی کشت شده بطوریکه ۴٠ درصد از فضای این واحد صنعتی را فضای سبز بخود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: ۵٠ گونه گیاه با کمترین مصرف آب بصورت آبیاری قطرهای در نیروگاه بخار ایرانشهر کشت شده و این امر باعث شده تا این واحد صنعتی سه سال متوالی به عنوان صنعت سبز کشور مطرح شود.
مدیر عامل شرکت مدیریت تولید برق نیروگاههای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ایجاد فضای سبز و درختکاری به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و تخریب محیط زیست، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، گفت: براساس قوانین و مقررات زیست محیطی، واحدهای بزرگ صنعتی موظف به توسعه فضای سبز و کشت انواع درخت هستند.
وی با بیان اینکه فضای سبز و درختان نخل کاشته شده در نیروگاه حرارتی ایرانشهر از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند افزود: این نیروگاه یکی از منابع اصلی تامین انرژی برای شهر و نسلهای آینده است.
بامری تاکید کرد: با توجه به اینکه ساخت نیروگاه حرارتی نیازمند فضای بزرگ هست، توجه به نحوه طراحی تأثیرگذاری این فضای سبز امری بسیار حیاتی است. در واقع، این فضاها میتوانند در تسهیل جذب گازهای دی اکسید کربن، ترشح اکسیژن و تمیز کردن هوا نقش بسیار مؤثری ایفا کنند.
وی بیان کرد: درختان نخل، به عنوان نمادی از تولید انرژی پاک و قابل تجدید، باعث بهبود زیستگاه محلی و افزایش حس طبیعت نزد کارکنان و شهروندان میشوند. همچنین، ایجاد این فضاها به عنوان یک بهرهبرداری بلندمدت برای نیروگاه، هزینههای اجرایی را کاهش میدهد و از طرفی، فعالیت کشاورزی در این فضاها میتواند به عنوان منبع درآمد برای مردم محلی عمل کند.