محمدرضا شکوهی بیان کرد: این آمبولانسها بیش از ۴۰۰ هزار کیلومتر کارکرد دارند همچنین بیشتر مواقع در تعمیرگاه به سر میبرند بنابراین باید از آنها به عنوان خودروهای اسقاطی یاد کرد.
او ادامه داد: با این اوصاف نسبت به تعمیر و اورهال کردن (بروز رسانی) خودروهای آمبولانس اقدام کرده و تاکنون لحظهای در خدمت رسانی به بیماران و حادثه دیدگان خللی وارد نشده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی همدان اظهار داشت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته همه شهرستانها به جز مرکز استان دست کم سه دستگاه آمبولانس و شهرستان همدان به ۱۰ دستگاه آمبولانس نیاز دارد.
شکوهی ابراز داشت: همچنین برای هفت پایگاه مصوب جدید که هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده هم ۱۰ دستگاه آمبولانس نیاز است و در مجموع نوسازی ناوگان اورژانس نیازمند دست کم ۵۰ دستگاه آمبولانس است.
او گفت: به تازگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس اقدام کرده که در صورت نهایی شدن این کار، با توجه به شمار پایگاههای اورژانس موجود در کشور، در بهترین حالت سهم همدان پنج دستگاه آمبولانس است.
شکوهی بیانکرد: با وجود فرسودگی نیمی از خودروهای اورژانس همدان، اما تجهیزات موجود در این خودروها به روزترین تجهیزات جهان است و این خودروها به ونتیلاتور، دی سی شوک و داروهای اورژانسی مجهز است.
اوبا بیان اینکه خرید هر دستگاه آمبولانس نیازمند ۶۰ میلیارد ریال اعتبار است گفت: هم اینک اورژانس همدان به جز اسدآباد که دارای دانشکده پزشکی مستقل است دارای ۹۸ دستگاه آمبولانس، چهار دستگاه موتورلانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک بالگرد است.