عباس شیری گفت:روزانه بیش از ۵۰۰۰ پرس غذای گرم در میان زائران اسکان داده شده در مواکب امامزاده شاه جمال، مسجد امام صادق (ع) سلفچگان، پردیسان، قمر بنی هاشم (ع) مسجد امام حسین (ع) استان قم توزیع میشود، طبخ و توزیع سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام در قرارگاه مردمی اربعین انجام میشود.
مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم گفت: روزانه سی خادم در مواکب قرارگاه مشغول به پخت و توزیع غذا برای زوار اباعبدلله الحسین (ع) هستند.
شیری افزود: روزانه بیش از ۵۰۰۰ غذای گرم در میان زائران اسکان داده شده در مواکب امامزاده شاه جمال، مسجد امام صادق (ع) سلفچگان، پردیسان، قمر بنی هاشم (ع) مسجد امام حسین (ع) استان قم توزیع میشود.
مسئول کمیته پذیرایی قرارگاه مردمی اربعین استان قم در رابطه با بخشهای فعالیت کمیته پذیرایی بیان کرد: این کمیته در بخشهای سفره خانه، ایستگاه صلواتی، نانوایی، تدارکات و... ارائه خدمات میکند.