فرماندار زرند گفت: نان زرند تمام ذائقه ها را پوشش می دهد وارائه آن درجشنواره ملی نان ضروری است.

سید رضا حسینی نژاد فرماندار در نشست با حمیدرضا رستمی دبیر اولین "جشنواره‌ ملی نان" و محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی با اشاره به سابقه‌ زرندی‌ها در اجرای جشنواره‌های متعدد گفت: زرندی‌ها اولین شهرستان هستند که از چند سال گذشته، جشنواره‌ نان را در دشتخاک برگزار می‌کنند و مبنای جشنواره‌های زرند هم دربرگیرنده‌ مفاهیم مختلف اقتصادی، فرهنگی اجتماعی و گردشگری است و بحمدالله تاثیرات این جشنواره‌ها از منظر فعالان اجتماعی بار‌ها در مجالس و محافل، بازگو و مورد تاکید قرار گرفته است. 

نماینده عالی دولت در شهرستان از شور و نشاط اجتماعی، شناسایی و معرفی استعداد‌های انسانی و ظرفیت‌های گردشگری، جذب سرمایه گزاران، ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین روستاها، ایجاد جو اتحاد و انسجام در بین اهالی، پر کردن اوقات فراغت، معرفی و فروش محصولات روستائی و خانگی اعم از کشاورزی، دامداری، صنایع دستی، جذب گردشگران بعنوان نتایج جشنواره‌ها یاد کرد و تاکید کرد که مجموع این نتایج، یک خروجی مهمتر که کاهش آسیب‌های اجتماعی است را به همراه خواهد داشت.

فرماندار زرند با تاکید بر حمایت از جشنواره ها‌ی زرند افزود: رونقی که در بحث تولیدات خانگی در سطح شهرستان بوجود آمده از همین ایده‌ی جشنواره‌ها شکل گرفت.

حسینی نژاد با اعلام اینکه جشنواره‌های شهرستان باید وفق تقویم اجرا شود بر مغتنم شمردن جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های ملی که در مناطق مختلف کشور هم برگزار می‌شود تاکید کرد و افزود: هر اتفاقی که بتواند باعث معرفی قابلیت ها، استعداد‌ها و ظرفیت‌های معنوی و مادی شهرستان زرند در سطح کشور شود؛ نباید از نگاه دستگاه‌های اجرایی شهرستان مغفول بماند و انتظار دارم که در این رویداد هم زرندی‌ها باید با قدرت شرکت کنند و از این فرصت هم برای معرفی هر چه بیشتر و بهتر شهرستان زرند، نهایت بهره را ببرند.

سید رضا حسینی نژاد  با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی چریک پیر، فرمانده گردان نانوایان خانوکی در دوران دفاع مقدس بر حضور متفاوت این گردان که غالبا از خاندان و بازماندگان شهدای خانوک هستند تاکید کرد و گفت: این نیز می‌تواند در راستای معرفی خانوک بعنوان پایلوت گردشگری انقلابی ارزیابی شود.

حمید رضا رستمی دبیر جشنواره ملی نان هم گفت: ما از قبل با جشنواره‌ها و رویداد‌های زرند آشنایی داشتیم و از طرفی توانمندی زرندی‌ها در بحث تهیه و تولید انواع نان‌ها را دیده بودیم و لذا برای حضور زرندی‌ها هم در این رویداد برنامه ریزی ویژه‌ای کرده ایم.

دبیر اولین جشنواره‌ی ملی نان افزود: این جشنواره با حضور "نان پزانی" از تمام استان‌های کشور به مدت ۴ روز در پارک شورا برنامه ریزی و اجرای آبرومند آن از تاکیدات استاندار محترم است.

محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی و گردشگری هم گفت: در شهرستان زرند نان با "تنوع در کیفیت" و "تکثر در کمیت"، پخت می‌شود و می‌توان ادعا کرد که تنوع و تعدد نان شهرستان زرند در سطح استان بی مثال است و تمام ذائقه‌ها پوشش می‌دهد و بهمین دلیل است که نان دشتخاک و احمداباد و برخی دیگر از روستا‌ها علاوه بر توزیع در شهرستان زرند، به سایر مناطق استان صادر می‌شود و نان دشتخاکی در مقطعی از طریق فرودگاه کرمان بطور منظم به تهران صادر می‌شد که مورد استقبال بی نظیر هم وطنان قرار گرفته بود و امیدواریم بتوانیم بار دیگر این محصول معطر و با کیفیت را در تمام شهر‌های بزرگ کشور با برند زرندی عرضه کنیم.

برچسب ها: جشنواره ، نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار