صادقیان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به صدور مجوزها در استان گفت: متوسط صدور مجوزها در سالهای گذشته در حوزه صنعت، سه هزار مجوز بود که بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی با محدودیت مواجه شده است. مجوز صنایع سنگین و آلاینده در حوزه عقدا تا مهریز صادر نمیشود و بر این اساس، سال گذشته هزار و ۲۰۰ مجوز دادیم.
او، توجه به کیفیت به جای کمیت را مهم برشمرد و تأکید کرد: بیشتر مجوزها در زمینه برق و الکترونیک، نساجی، پلیمر و پلاستیک است که هم آب کمی استفاده میکند، هم آلودگی به همراه ندارد و هم زمینه جذب نیروهای فارغ التحصیل را فراهم میسازد.
صادقیان تعداد پروانه بهره برداری در معادن را ۷۵۵ عنوان کرد و اظهار داشت: استان یزد رتبه دوم استخراج معادن و رتبه سوم تعداد معادن در کشور را دارد و از نظر پرداخت حقوق دولتی نیز در رتبه دوم هستیم. ۲۷۰ پروانه اکتشافی فعال نیز وجود دارد که رقم خوبی به شمار آمده و نشان دهنده سرمایه گذاری در این حوزه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد تأکید کرد : ۳۴۰ معدن نیز در وضعیت راکد قرار دارند که با توجه به شرایط بازار نیازمند سرمایه گذاری جدید و حمایت دولت هستند.