سید محمدرضا سید حسینی گفت: در حال حاضر سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۲۶۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت یک میلیون و ۳۹۰ هزار تن است.
وی افزود: در سالهای اخیر ۲۳ واحد جدید صنایع تبدیلی در سیستان و بلوچستان به ظرفیت ۷۱ هزار تن راهاندازی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال، فرآوری و افزایش مدت مصرف محصولات کشاورزی، کاهش هزینهها و هدر رفت محصولات کشاورزی، توسعه و گسترش این صنایع، راهی در جهت رشد اقتصادی در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و تقویت ارتباطات میان بخشهای صنعت و کشاورزی را از جمله مزیت راهاندازی صنایع تبدیلی و غذایی عنوان کرد.
وی افزود: در راستای ارتقای زنجیره ارزش تولید و صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده با هدف ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای بهرهبرداران، یک برنامه پنج ساله برای ارتقا و توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی سیستان و بلوچستان در زیر بخشهای کشاورزی تدوین شده است.
حسینی گفت: براساس این برنامه ۴۶۳ هزار و ۴۰۰ تن در پایان سال ۱۴۰۵ به ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی سیستان و بلوچستان افزایش خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: رونق صنایع تبدیلی یکی از سودمندترین ارتباطات بین ۲ بخش صنعت و کشاورزی است، این صنایع از میزان بیکاریهای دایمی و فصلی در مناطق روستایی میکاهد و زمینه مناسب جهت توسعه بخش کشاورزی را فراهم آورده و به افزایش تولیدات، بهرهوری، ایجاد فرصتهای شغلی، تامین نیازهای اساسی، پیوند با دیگر بخشهای اقتصادی و کاهش نابرابریهای منطقهای منجر خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: سالانه چهار میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در این استان تولید میشود.