کریم لایقی اصل گفت: ۳۰ هزار پرس غذای نذری با مشارکت ۱۵۰ کانون مسجد نقاط شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد پخت و توزیع شده است.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی، هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد افزود: سه هزار نفر از اعضای کانون های مساجد استان و دیگر شهروندان برای پخت و توزیع غذاهای نذری مشارکت داشتند.
وی ادامه داد: همه هزینه های تهیه غذاهای نذری توریع شده با مشارکت مردم ولایتمدار استان تامین و به صورت نقدی و جنسی به کانون های محل پخت غذا اهدا شد.
لایقی با اشاره به اینکه پخت غذای نذری از سنت های مردم ایران اسلامی و کهگیلویه و بویراحمد در مناسبت های مذهبی است تاکید کرد: استقبال از غذاهای نذری به تنگدستان محدود نمی شود بلکه همه ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به نیت تبرک از این غذاهای استفاده می کنند.