آن لاورنس پتل، نماینده پارلمان فرانسه از انباشت تجهیزات نظامی آذربایجان ابراز نگرانی کرد.
عصر دیروز ویدئویی منتشر شد که تمرکز نگرانکننده تجهیزات نظامی و توپخانه جمهوری آذربایجان را در مرز ارمنستان نشان میداد.
براساس گزارش رسانههای فرانسوی، پتل در پیام رسان X (توئیتر سابق) خود نوشت: جهان دیگر نمیتواند چشم خود را بر روی پروژه پاکسازی قومی علی اف در قره باغ کوهستانی ببندد.
در همین راستا نیویورک تایمز نیز گزارشی منتشر کرد که میگوید نظامیان باکو با بستن مرزهای قره باغ که جمعیتی ارمنی دارد درحال ارتکاب یک نسل کشی هستند، زیرا مانع از رسیدن غذا به این منطقه میشوند و مردم قره باغ یا باید بمیرند یا باید محل زندگی خود را ترک کنند.
مفهوم نسلکشی در قبال ارامنه به عنوان واکنشی به کشتار دستهجمعی ارامنه توسط امپراتوری عثمانی در سالهای ۱۹۱۵ و ۱۹۱۶ نیز به کار رفته است؛ بنابراین سیاستهای امروز جمهوری آذربایجان درباره تحمیل گرسنگی به ارامنه میتواند نشاندهنده این باشد که تاریخ دارد تکرار میشود.
همچنین گروه دیدهبان نسلکشی در قبال وضعیت ارامنه در قرهباغ کوهستانی «وضعیت اضطراری نسلکشی» اعلام کرده است؛ موسسه لمکین که برای پیشگیری از نسلکشی فعالیت دارد، به تازگی «هشدار نسلکشی فعال» صادر کرده و انجمن بینالمللی پژوهشگران نسلکشی هم نسبت به «خطر نسلکشی» در این منطقه هشدار داده و خواستار پاسخگویی آذربایجان به اتهامات جنایات علیه بشریت شده است.
جمهوری آذربایجان به خاطر همکاری با رژیم صهیونیستی باید مجازات شود.
و این در حالی است که ترکیه جنایتکار و رژیم صهیونیستی همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 2011 تاکنون از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در سوریه، لبنان، عراق، لیبی، یمن، منطقه خاورمیانه و جهان همه جانبه حمایت می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
«حکمت حاجی اف» دستیار رئیسجمهور جمهوری آذربایجان به فلسطین اشغالی سفر و با مشاور «تساحی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی درباره روابط دو طرف و مسائل منطقه رایزنی کرد.
این سیاست یک بام و دو هوا اعتبار این نهادهای بین المللی را زیر سوال میبرد