یاسر اکبریان گفت: با توجه به دغدغه کدورت آب آشامیدنی شهر خرم آباد که تابستان امسال نیز مردم را با مشکلاتی مواجه کرد، طرح ارتقای ظرفیت تصفیه خانه شهر و اجرای مرحله دوم آن در دستور کار قرار گرفت که برای تکمیل و بهره برداری این مرحله به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: تابستان امسال در مقاطعی، شبکه آب شرب در خرم آباد کدر شد که برای رفاه حال شهروندان و بهبود کیفیت آب، ظرفیت ۷۵ هزار متر مکعبی تصفیه خانه در هر شبانه روز به۹۰ هزار متر مکعب افزایش یافت.
اکبریان با بیان اینکه لرستان دارای ۶۰۰ هزار مشترک آب در بخش شهری و روستایی است، عنوان کرد: هم اکنون حدود ۵۰ درصد آب شرب شهر خرم آباد از طریق چشمه تأمین میشود که با ایجاد تصفیه خانه شماره ۲ شهر، این مشکل رفع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اینکه هیچ یک از شهرهای استان منابع پایدار تأمین آب ندارند، اضافه کرد: سد مخملکوه، مکمل تصفیه خانه آب شهر خرم آباد است که هم اکنون عملیات اجرایی آن کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت دارد.
به گفته اکبریان نیاز آب مصرفی شهر خرمآباد دو هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه است که حدود ۶۰ درصد از آن معادل یک هزار و ۳۲۰ لیتر از چشمههای گلستان، گرداب و مطهری تأمین میشود و از طرفی ۴۰ درصد شبکه آب شهری لرستان فرسوده است که برای بهسازی هر متر از این شبکه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیاز است.