محمد محمودی با اشاره به اینکه مجوز محیط زیست برای ایجاد تصفیه خانه فاضلاب شهری در نظرآباد صادر شده، اظهار کرد: با صدور مجوز، اقدامات لازم از سوی آبفای استان برای جذب اعتبار و آغاز این پروژه صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر به جز یکی از پروژههای مسکن مهر که دارای تصفیه خانه جداگانه است، هیچ نقطهای در شهرستان نظرآباد شبکه جمع آوری فاضلاب شهری ندارد.
وی توضیح داد: فاضلاب شهری این شهرستان در حال حاضر از طریق کانال آبهای سطحی جمع آوری میشود که بخشی از آن سر از زمینهای کشاورزی درمیآورد.
این مسئول اضافه کرد: با ایجاد این سیستم، فاضلاب شهری حدود ۱۷۰ هزار نفر مدیریت میشود و با توجه به وضعیت نامناسب منابع آبی، میتوان با بازچرخانی آن بخشی از آب مورد نیاز برای صنایع و آبیاری فضای سبز شهری را رفع کرد.
وی با اشاره به افزایش جمعیت نظرآباد ابراز کرد: در ایجاد این تصفیه خانه باید آینده نگری صورت بگیرد و پیش بینی افزایش جمعیت این شهرستان در طول سالهای آتی نیز لحاظ تا از دوباره کاری و هزینه کرد مضاعف در این زمینه جلوگیری شود.
محمودی تاکید کرد: با توجه به قدیمی بودن بافت این شهرستان، در گذشته اغلب ساکنان صرفا برای سرویس بهداشتی خود چاه جذبی احداث کردهاند این در صورتی است که این اتفاق باید برای فاضلاب خاکستری آشپزخانه و حمام هم میافتاد.
رییس اداره محیط زیست نظرآباد گفت: این سیستم فعلا برای شهر نظرآباد پیش بینی شده و برای مدیریت فاضلابهای روستایی این شهرستان هم باید فکری اساسی کرد.
وی توضیح داد: جمع آوری فاضلابهای شهری نقش به سزایی در ارتقای کیفیت منابع آبی و خاکی خواهد داشت و در کل به نفع محیط زیست تمام میشود.
وی گفت: امیدواریم با جذب اعتبار مناسب و همکاری بین دستگاهی این پروژه هرچه سریعتر آغاز و به بهره برداری برسد