علیرضا دورباشی زاده گفت: با توجه به اقداماتی که در این مجموعه انجام شده، وضعیت ساختار سازمانی و همچنین فرآیندهای تولید شکر و محصولات غیرنیشکری بهبود قابل توجهی پیدا کردهاند و این اتفاقات مثبت انجام شده باعث ایجاد امید در میان کارگران شده است.
مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر هفتتپه گفت: خروج از رکود شرکت نتیجه خودباوری و همدلی کارگرانی است که با تلاش زمینه را برای رشد تولید فراهم کردهاند.
به گفته او با توجه به اقداماتی که در این دو سال در دولت سیزدهم در مجموعه نیشکر هفت تپه انجام شده، امسال قطعاً شاهد رشد تولید خواهیم بود.در سال زراعی جاری پیشبینی میکنیم بیش از ۸۰۰ هزار تن نیشکر از مزارع شرکت نیشکر هفت تپه برداشت شود.
او ادامه داد: امیدواریم با توجه به این میزان برداشت بتوانیم به رکورد تولید ۸۰ هزار تن شکر دست پیدا کنیم که افزایشی بیش از ۲۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته خواهد داشت.
مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر هفتتپه با اشاره به تولید محصولات غیر نیشکری گفت: علاوه بر بحث تولید شکر، تولید محصولات غیرنیشکری هفتتپه نیز این روزها روند مطلوبی دارند. کشت جدید مرکبات در مساحت ۲۰ هکتار، راهاندازی حوضچههای پرورش ماهی، راهاندازی گلخانهها، تاکستان، سالن پرورش قارچ، بلدرچین و دامداری ۶۷۷ رأسی از جمله این طرحهای تولیدی در مجموعه نیشکر هفت تپه است.
دورباشی زاده گفت: با واگذاری قطعی مالکیت هفتتپه به شرکت توسعه نیشکر و رفع مسائل حقوقی، امیدواریم این شرکت به جایگاه برتری در میان کارخانههای تولید شکر در سطح کشور دست پیدا کند و در این زمینه عملکرد مطلوبی داشته باشد.