فرماندار گناوه خواستار رفع نگرانی مردم این شهرستان در ارتباط با وضعیت کالای همراه ملوان (ته لنجی) شد.

محمدتقی صفری روز سه‌شنبه در نشست با مسئولان اجرایی شهرستان گناوه اظهار کرد: در این زمینه، پیگیری‌های لازم انجام گرفته و این موضوع در تماس تلفنی به اطلاع آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس مجلس خبرگان و استاندار بوشهر رسانده شده است.

وی افزود: در تماسی که با نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان و استاندار بوشهر انجام شد، خوشبختانه نگاه مثبتی از سوی آن‌ها برای رفع مشکلات حمل کالای همراه ملوانان وجود دارد.

فرماندار گناوه تصریح کرد: با پیگیری حضوری آیت الله حسینی بوشهری برای دیدار با نماینده ویژه رئیس جمهور، موضوع مطرح می‌شود و ایشان تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان گناوه دارای موقعیت تجاری بی‌نظیری است، گفت: لازمه رونق افزایی بازار‌های گناوه واردات کالای ملوانی است که مرزنشینان از آن استفاده کنند و از این طریق موجب رونق و اشتغال مردم این شهرستان و بندرنشینان استان بوشهر شده است.

صفری ادامه داد: در شهرستان گناوه ۵۴۰ شناور وجود دارد که به واسطه کالای همراه ملوان چندین هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم، سالیان سال با آن ارتزاق و از آن بهره برده و زندگی خود را می‌گذرانند.

فرماندار گناوه بیان کرد: امیدواریم هرچه سریع‌تر این موضوع در وزارت کشور رفع و سفر اول شناور‌های باری در سال ۱۴۰۲ برای مردم گناوه ابلاغ تا باعث رونق بخشیدن دوباره به بازار این شهرستان و معیشت مردم شود.

معیشت و ارتزاق بیش از ۸۰ درصد از مردم ساحل نشین جنوب کشور از جمله شهرستان گناوه در استان بوشهر به شغل دریا و دریانوردی وابسته است که با کالای ملوانی گره خورده است.

"ته لنجی" یا "کالای همراه ملوان" نوعی واردات کالا است که در جنوب ایران از دیرباز رواج داشته و به کالایی گفته می‌شود که صاحبان لنج و خدمه مجاز به واردات کالا‌هایی با معافیت از پرداخت عوارض گمرکی هستند و به عنوان امتیازی در جهت توسعه مناطق مرزی و محروم به برخی بنادر و شهر‌های مرزی ایران برای گذران زندگی ساحل نشینان در سال‌های دور اعطا شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
در کنار ته لنجی صد در صد بار قاچاق بیرون میاد