وحید علی ضمیر گفت: عملیات اجرایی، عمرانی و نصب شاسی و کابین ۱۸ دستگاه آسانسور در مناطق ۲، سه و چهار با صرف ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار در حال انجام است.
او گفت: همدان دارای ۲۳ پل عابر پیاده است و هم اکنون نسبت به جمع آوری پله برقی و عملیات نصب آسانسورها در ۲ طرف هر پل اقدام کردهایم.
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری همدان گفت: در مناطق ۲، سه و چهار شهرداری همدان مناقصهها برگزار و قراردادهای جایگزینی آسانسور به جای پله برقی بسته شده است که بهرهبرداری از آن در سه ماه آینده پیش بینی میشود.
علیضمیر در خصوص وضعیت پلههای برقی در منطقه یک گفت: تعمیرات پلههای برقی پلهای عابر پیاده مقابل دادگستری، استانداری، چهارراه سعیدیه و ابتدای بلوار آیتالله کاشانی انجام شده و اگر نیاز به سرویس روزانه داشته باشد از سوی پیمانکار سرویس آن انجام میشود.
او با اشاره به اینکه متاسفانه آسیبها و خسارات زیادی به پله برقیهای عابر پیاده از سوی سارقان و افراد وارد شده و میشود، افزود: آسیب رسانی، ایجاد خسارت و سرقت موتورها و اجزای پلههای برقی از سوی سارقان باعث از دسترس خارج شدن پله برقیها شده است.
علی ضمیر با بیان اینکه با توجه به آسیب پذیریِ پلههای برقی، عملیات نصب آسانسورها در حال انجام است، گفت: نصب آسانسورها باوجود هزینه سنگین، آسیب پذیری کمتری دارد.
به نظر میرسد باید بخشی از هزینههای مرتبط با مکانیزاسیون و نگهداری پلهای عابر پیاده برای اقدامات حفاظتی و مراقبتی نظیر نصب دوربینهای مداربسته و گشتهای سیار صرف شود تا زمینه مراقبت بهتر و جلوگیری از سرقت تجهیزات پلها فراهم شود.
ناگفته نماند برای اقدام اثرگذار در زمینه پیشگیری از سرقت تجهیزات شهری باید مجازاتها در این زمینه تشدید شود تا سارقان فکر تخریب به اموال عمومی و سرقت از آنها به سرشان نزند.
همچنین باید با اهتمام پلیس نسبت به پاکسازی پلهای عابر پیاده از معتادان متجاهر، متکدیان و دست فروشان اقدام کرد تا شهروندان با خیال آسوده از این امکانات شهری استفاده کنند.