حرازی زاده یزدی گفت: جمعیت هلال احمر بخش قابل توجهی از موقوفات بزرگ و کوچک را در خود جای داده که در مسیر درمان بیماران نیازمند هزینه می‌شود.

محسن حرازی زاده یزدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: وقف یکی از شایع‌ترین و ماندگارترین اعمال خیری است که در میان جوامع و ملل مختلف به صورت‌های گوناگون و متناسب با فرهنگ و اعتقادات آنان مورد توجه و عنایت بوده و هست؛ چنان‌که از دیرباز در میان متمولان و صاحبان ثروت این موضوع به‌جد مورد توجه قرار گرفته است؛ به‌ویژه در میان مسلمانان معتقد به مبانی دینی رونق بسیار داشته است تا آنجا که در برخی از کشور‌های اسلامی موضوع وقف و واقفان و موقوفات نیازمند سازمان و اداره و بعضاً وزارتخانه‌ای عریض و طویل شده است تا رتق و فتق امور مربوط به وقف در آنجا سامان یابد و واقفان با اطمینان بیشتری به این مسأله روی آورند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: یکی از مقوله‌هایی که در هلال‌احمر به آن اهمیت داده می‌شود، مبحث وقف است. وقف جایگاه ارزشمندی در دین اسلام دارد و در این‌باره تأکیدات فراوانی شده است؛ چرا که علاوه بر ثواب مشمول حال واقف، می‌تواند خیر و برکت را در جامعه جاری سازد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: ، به‌عنوان دومین موقوفه‌پذیر بزرگ کشور، امروز بخش قابل توجهی از موقوفات بزرگ و کوچک را در خود جای داده که عواید بخش زیادی از آن‌ها در مسیر درمان بیماران نیازمند هزینه می‌شود.

او عنوان کرد: در این میان جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان یک بازو در زمینه کمک به نیازمندان و مجرومان و به علت حیطه گستردگی فعالیت‌های آن مورد توجه قرار گرفته است؛ لذا ترویج، توسعه و احیای موقوفات به‌عنوان یک امانت الهی باید سرلوحه اقدامات قرار گرفته تا ضمن جذب موقوفات مصالحات و موهوبات همسو با اهداف و نیاز‌های هلال‌احمر، با ایجاد منابع جدید بار مالی انکارناپذیری نیز از دوش مسئولان برداشته شود.

حرازی زاده گفت: هلال‌احمر وظایف خطیری در حوادث و سوانح برعهده دارد که نیازمند عزم همگانی برای تأمین منابع مالی، تجهیز امکانات خدمت‌رسانی و مشارکت داوطلبانه در خدمات است.

او بیان کرد: این مهم وجه دیگری از صلح‌طلبی و نوعدوستی ملت بزرگ و تاریخ غنی ایرانی-‌اسلامی کشورمان را نمایان کرد؛ وجهه‌ای که برای معرفی و ترویج بیشتر و بهتر آن در داخل و خارج کشور می‌توان از فعالیت‌های امدادگران، داوطلبان و همه زحمتکشان جمعیت هلال‌احمر استفاده کرد؛ جمعیتی که نه فقط طلایه‌دار مبارزه با نفی خشونت علیه انسان‌ها با هر رنگ و نژاد و مذهب است، بلکه با تبعیت از اصول و ارزش‌های خود، هر جا انسانی قربانی خشونت ناشی از درگیری یا حادثه یا عارضه طبیعی شده است، برای تسکین آلام جوامع آسیب‌دیده حضوری فعال داشته است.

حرازی زاده خاطر نشان کرد: جمعیت هلال‌احمر نیز به‌عنوان یکی از بزرگترین نهاد‌هایی که در اختیار دارنده موقوفات مختلف در کشور است با اهداف انسان‌دوستانه و به‌عنوان واسطه‌ای برای رساندن توان توانمند به نیاز نیازمندان واقعی جامعه، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای وقف به شمار آید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد با اشاره به عدم آگاهی مردم از سنت حسنه وقف، بر شناساندن این مسأله دینی از سوی رسانه‌های جمعی به مردم تأکید کرد و گفت: شناساندن فلسفه وجودی وقف و برنامه‌های عام‌المنفعه و بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر به‌ویژه طرح‌های ملی خدمت‌رسان با استفاده از خدمات و حمایت‌های داوطلبانه نیکوکاران و خیرین به افراد آسیب‌پذیر و کم برخوردار ضروری و حائز اهمیت است.

به گفته این مقام مسئول، احداث پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای و بین شهری برای نجات جان مصدومان حوادث جاده‌ای و ترافیکی، ایجاد خانه‌های داوطلب شهری و روستایی به منظور ارایه خدمات متنوع اجتماعی، ترویج فرهنگ فعالیت‌های عام‌المنفعه و بشردوستانه، کمک به افراد محروم و کمتر برخوردار جامعه به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار، تحقیق و پژوهش، توسعه مراکز علمی و پژوهشی، ایجاد مکان‌های ورزشی، توجه به امور معلولین و سالمندان به‌ویژه در مناطق روستایی، صعب‌العبور و کوهستانی و کمک به دانش‌آموزان مستعد، اما نیازمند ازجمله اموری است که واقفان می‌توانند از اموال خود به صورت وقف بهتر بهره‌گیری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار