منصور رئیسی اظهارکرد: به دلیل عدم ساماندهی مشکلات و معضلات فراوانی را از نظر بهداشتی و زیست محیطی متوجه شهر و شهروندان کرده که بزودی این کارگاهها ساماندهی میشوند.
وی افزود:تسطیح و آماده سازی زمین به منظور ساماندهی کارگاههای ضایعاتی سطح شهر چابهار انجام شده و عملیات ایجاد راه دسترسی و همچنین تسطیح زمین طی روزهای گذشته صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در ۲ مرحله شناسایی مالکان و همچنین شناسایی تمامی کارگاههای غیر مجاز ضایعاتی سطح شهر چابهار انجام شده است.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداریهای چابهار و کنارک گفت: آماده سازی زمین و همچنین و ایجاد زیرساختها نظیر جدولگذاری و برقرسانی در روزهای آینده صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه آموزش شهروندی به منظور ارتقاء شاخص های تنظیفات شهری یکی از اساسی ترین اصول در زمینه مدیریت شهری است، افزود: به همین منظور سازمان مدیریت پسماند شهرداریهای چابهار و کنارک در دومین سال متوالی برگزاری جشنواره فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیهای با موضوع شهر پاک و شهروند مسوول را در برنامه کاری خود قرار داده است.
رئیسی ادامه داد: مراسم اختتامیه آن در مهر ماه سالجاری انجام میشود مضاف بر آن در طول یک سال گذشته توزیع اقلامی مانند سطلهای کارتن پلاست در بین تعدادی از ادارات و مدارس، توزیع کیسه نان و توزیع کیسه های برزنتی زباله خودرو در بین شهروندان شهر چابهار انجام شده است.
وی بیان افزود: همچنین در جهت ساماندهی کارگاههای ضایعاتی غیرمجاز که هم اکنون در سطح شهر چابهار در حال فعالیت هستند، سازمان مدیریت پسماند شهرداری های چابهار و کنارک عملیات استقرار ۱۳ ایستگاه جمع آوری پسماند خشک را با مشارکت بخش خصوصی در سطح شهر چابهار در حال اجرا دارد و به موازات آن ایجاد زیر ساخت های لازم مانند برقرسانی، ایجاد راه دسترسی را در شهرک مدیریت پسماند در برنامه های کاری خود قرار داده است.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداریهای چابهار و کنارک از عملیات نصب بیش از ۸۰ عدد باکس ته سیگار در پارکها، بوستانها و معابر پرتردد در سطح شهر چابهار و همچنین از نصب ۴۰ عدد باکس در سطح پارکها، بوستانها و معابر پرتردد شهر کنارک خبر داد.
وی اظهارکرد: هر ته سیگار دارای ۳۷ نوع سم خطرناک از جمله سم آرسنیک است که میتواند خاک و طبیعت را نابود کند.
رئیسی افزود: با توجه به سم موجود در ته سیگار، هر ته سیگار حدود یک متر مربع خاک را آلوده میکند و حدود ۷۰۰ سال زمان میبرد تا خاک مجددا قابل استفاده شود.
وی با بیان اینکه و ته سیگار را بعنوان قاتل خطرناک و خاموش زمین می دانند، ادامه داد: طبق بررسیهای علمی هر«ته سیگار» میتواند یک متر مکعب آب را آلوده کند و مواد شیمیایی آن مانند نیکوتین و فلزات سنگین تا ۱۰ سال در آب باقی میماند.