علی رحیمی روز دوشنبه در بازدید از مزرعه «کاکتوس آپونتیا» در «بوشکان» اظهار کرد: این گیاه معروف به گلابی خاردار یا انجیر هندی است و بسیار کم آب بر، قابل کشت در خاکهای کم بازده با نیاز غذایی پایین و مقاوم به گرما و تا حدودی مقاوم به سرما و شوری است.
وی افزود: کاکتوس آپونتیا سالانه حدود ۲۰ تن در هکتار علوفه تازه تولید میکند که در تغذیه دام و جایگزین شدن کشت با علوفههای مرسوم که بسیار آب بر هستند مؤثر است و همچنین از لحاظ مصرف ذخایر آبی کمتر بسیار ارزشمند است.
رحیمی یادآور شد:آپونتیا دارای میوهای با ارزش که نیازمند فرآوری است و از میوه این کاکتوس در تولید داروهای پوستی و قلبی، صنایع کنسرو سازی و همچنین در تولید لوازم آرایشی بهداشتی استفاده میشود.