زین الدینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه امنیت غذایی و سلامت غذا یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی است که نقش این دستگاه را در این راستا پر رنگتر میکند گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۹ هزار و هفتصد مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله کشتارگاههای دام و طیور، قصابی ها، مرغ فروشیها، سردخانههای نگهداری فراوردههای خام دامی، کارگاههای بسته بندی گوشت و فراوردههای گوشتی، رستورانها و سایر مراکز وابسته صورت گرفته است.
او با اشاره به بازرسی و نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی از مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در قالب اکیپهای سیار در ساعات اداری و ۱ اکیپ سیار دیگر در بعد از ظهرها و استفاده از حداکثر توان این نیروها افزود: با رصد و پایش کلیه فرآوردهای خام دامی در محل نگهداری آنها موارد بهداشتی کنترل شد و توصیههای بهداشتی لازم در جهت بهبود شرایط ارائه شد و مقادیر قابل توجهی فرآوردههای خام دامی فاسد و غیر قابل استفاده ضبط و امحا گردید.
زین الدینی در ادامه تصریح کرد: همه آحاد جامعه حق دسترسی به غذای سالم را دارند و بایستی نظارت بر سلامت، بهداشت و کیفیت تولیدات دامی را به منظور حفظ سلامت مردم جامعه و پیشگیری از بیماریهای منتقله از فرآوردههای خام دامی به دقت پیگیری کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان کرد: فرهنگ سازی برای افزایش سطح آگاهی مردم از بیماریهای مشترک و نظارت هرچه بیشتر بر مراکز عرضه، پیشگیری از کشتار غیرمجاز و ... از مهمترین اهداف دامپزشکی برای افزایش نظارتها است به شهروندان است.
او توصیه کرد: در هنگام خرید فراوردههای خام دامی به برچسپ مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء)، مهر و لیبل دامپزشکی دقت کنند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی را از طریق شماره تماس ۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ شبکه دامپزشکی به منظور برخورد با مراکز متخلف اطلاع دهند.