هاشم دادشپور گفت: افزایش جذب دانشجوی بینالملل در برنامه ششم وجود داشت و در برنامه هفتم نیز که هماکنون در مرحله تصویب است؛ جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بینالملل هدفگذاری شده است.
وی تاکید کرد: پردیس بینالملل دانشگاهها محور جذب دانشجویان بینالمللی و انجام امور این دانشجویان هستند، اما همه معاونتهای دانشگاه در قبال دانشجویان بینالمللی به اندازه دانشجویان ایرانی مسئول هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در همه آییننامههایی که این سازمان در تهیه آن نقش داشته است به دانشجویان بینالمللی توجه شده و به تعامل مناسب با دانشجویان بینالمللی و مساعدت با آنها در دو آییننامه دانشجویان نمونه و دانشجویان سرآمد امتیاز داده شده است.
وی با اشاره به این که حضور دانشجویان بینالملل در رویدادهای فرهنگی دانشگاه به سازگاری بیشتر دانشجویان ایرانی با آنها و آشنایی با فرهنگ سایر ملل جهان کمک میکند، گفت: دانشجویان بینالمللی نیز میتوانند همانند دانشجویان ایرانی تشکل فرهنگی و هنری داشته باشند.
داداشپور تاکید کرد: زیرساختهای دانشگاه، آموزش کارکنان و برنامهریزی آموزشی و فرهنگی در مبحث جذب دانشجویان به گونهای باشد که دانشجوی خارجی با خاطره خوش از تحصیل در ایران، کشور را ترک کند و نگاه او به ایران با قبل از دوران دانشجویی فرق کند.
رئیس سازمان امور دانشجویان، پیشبینی مراکز و بستر مناسب برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالملل را داخل دانشگاهها مهم دانست و گفت: یادگیری زبان فارسی شرط مهم شروع تحصیل در ایران است.