مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان گفت: از برنج، نخود و لوبیا و خرما تا روغن موتور، سیمان و آهن آلات تغییرات قیمتی در بازار بسیار اندک و متمایل به ثبات مشاهده شده است.
احمد شانیان به بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: نرخنامه البسه مدارس و لوازم التحریر در دسترس عموم است و اگر شهروندان اختلاف قیمت مشاهده کردند با سامانه ۱۲۴ ما را در حفظ ثبات بازار و جلوگیری از گرانفروشی یاری کنند.
مدیر توسعه و بازارگانی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در پنج ماهه نخست امسال ۹ هزار و ۸۱۴ راس دام سنگین و ۸۴ هزار و ۷۰۷ راس دام سبک به وزن مجموع ۷ هزار تن در استان کشتار شده و به مصرف مردم رسیده است.
آقای سرحدی با اشاره به مصرف روزانه ۱۲۰ تن گوشت در استان گفت: تولید ما دو برابر است و برای ماههای پاییز هم سقف تولید را حفظ میکنیم.
او با بیان اینکه ماهانه ۴۵ تن تخم مرغ هم در استان تولید میشود که ۵ تن کمتر از نیاز استان است، گفت: ۵۱۴ تن برنج هومالی، ۴ هزار و ۸۰۶ تن برنج همدی دانه بلند، ۲ هزار و ۶۱۳ تن شکر، ۳۱۲ هزار و ۳۵۳ تن گندم، ۱۶ هزار و ۸۱۷ تن روغن خام، ۱۰۹ تن گوشت قرمز منجمد و ۴۴ تن مرغ منجمد از جمله ذخایر استراتژیک استان همدان است.
ذخایر نهادههای دامی استان هم ۳۶ هزار و ۴۳ تن شامل ذرت/ کنجاله /جو و فراوردهای دامی مرغ و گوشت اعلام شد.
استاندار همدان هم در ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به حفظ تولید و تعادل بخشی به مصرف کالاهای مورد نیز مردم گفت: مدیران دستگاههای اجرایی ماههای آینده استان را از الان رصد کنند تا تعادل بوجود آمده در بازار مصرف و تولید به هم نخورد.
علیرضا قاسمی فرزاد با اشاره به ماجرای ذرت سیلوی اسدآباد گفت: ذخیره سازی را مدام رصد کنید تا تاریخ مصرف محصولات به مرز فساد و خرابی نرسیده، مصرف شود و تا آنجا که ممکن است از سیلوهای دولتی و بعد از آن از سیلوهای شخصی استاندارد استفاده کنید.
در ستاد تنظیم بازار استان همچنین مقرر شد برای تنظیم و کاهش قیمت گوشت گوساله، از سیستان و بلوچستان گوشت گرم پاکستانی وارد شود و در اختیار مردم قرار گیرد.