نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۹ شهریور) در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد لایحه یک فوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب (حمایت از سلامت اجتماعی) با اجرای آزمایشی ۳ سال این لایحه با ۱۵۲ رأی موافق، ۳۴ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع موافقت کردند.
فصل اول- کلیات
ماده ۱- خانواده به عنوان کانون اصلی، رشد تعالی و آرامش، انسان در برابر فرد و جامعه، اصالت دارد و هر رفتار، در فضای حقیقی یا مجازی از قبیل، برهنگی بی حجابی بدپوششی در غیر حریم خصوصی و تبلیغ یا ترویج اموری که منجر به برهم زدن آرامش زن و مرد در خانواده گسترش طلاق و آسیبهای اجتماعی و کاهش ارزش خانواده شود، نقض بندهای (۱) و (۷) اصل سوم (۳) و اصل دهم (۱۰) قانون اساسی است و مطابق احکام این قانون و سایر قوانین ممنوع میباشد.
ماده ۲- ایجاد هماهنگی، تدبیر پیشبینی سازوکار لازم و نظارت بر عملکرد دستگاهها و نهادها و اشخاص حقوقی که در این قانون و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای آنها تکلیف مشخص شده بر عهده وزارت کشور است که با استفاده حداکثری از همه ظرفیتها امکانات، منابع و تشکلهای غیر دولتی و مردمی و تشکیل ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب اقدام مینماید و گزارش آن را ابتدای آبان ماه هر سال به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی ارائه میکند.
تبصره ۱- ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب با عضویت بالاترین مقام دستگاههای مذکور در فصل سوم این قانون و دو نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی و فرهنگی (هر کمیسیون یک نفر) مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس به عنوان ناظر) تشکیل میشود.
تبصره ۲- دستگاههای فصل سوم این قانون که ذیل قوه مجریه نیستند از جمله نیروهای نظامی و انتظامی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با إذن مقام معظم رهبری موظف به همکاری با ستاد میباشند. تبصره ۳ دستگاههای اجرایی و نهادهای مذکور در این، قانون مکلفند گزارش عملکرد سالانه خود را تا ابتدای مهرماه هر سال به وزارت کشور ارائه دهند.
تبصره ۴- رئیس مجلس شورای اسلامی مکلف، است هر سال یک جلسه علنی مجلس را در اجرای ماده (۱۰۷) قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به ارائه گزارش موضوع این ماده اختصاص دهد.
تبصره ۵ - قوه قضاییه از شمول حکم این ماده مستثنی است.
برای دانلود فایل PDF لایحه عفاف و حجاب اینجا کلیک کنید.
دانلود کردم و خوندم.
ماده ۲۸ بند ۵ تنها بندی است که گفته بدحجابها شناسایی و جریمه بشن و تحویل مراکز قضایی بشن.
خوب ابهام بند بالا اینه که وقتی تحویل بند قضایی شدن چطور باهاشون برخورد میشه و قانون در موردشون نامشخصه و فقط گفته شناسایی و جریمه و ارجاع به مراکز قضایی.
از طرفی جریمه رویکرد خوبی نیست و به مرور زمان همه بعد از تخلف جریمه پرداخت می کنند و بی حجابی رواج پیدا میکنه.
ماده ۳۷ هم اعلام کرده اول جریمه و کسر بعضی امکانات مثل خروج از کشور و بعد جریمه سنگینتر و حبس..
به نظرم این بند هم با رویارویی بی حجابها با دولت می انجامد و درآخر دولت باید یا همه را بازداشت و حبس کند یا بیخیال شود و یا شاهد آشوبی دیگر در کشور بود.
ماده ۴۰ و ۴۱ هم تاکیدش روی جریمه و کسر درآمد هست و ممنوعیتی برای بیحجابی ایجاد نمیکند.
ماده ۴۰ تبصره ۲ هم گفته اگر بی حجابی در مراکز خصوصی باشه پدر صاحب کار درمیاریم ولی اگر مرکز دولتی باشه کاری به مرکز نداریم و فقط با فرد خاطی برخورد میکنیم که یه جور تبعیض قائل شدن بین مرکز دولتی و خصوصی است.
ماده ۴۷ تبصره ۱ هم که علنا گفته بدپوششی برای زنان یعنی از گردن به بالا آزاد از ساعد تامچ دست آزاد و از مچ پا به پایین هم آزاد. فقط لباس بدن نما نباشه. فاجعه هست واقعا یعنی عقب نشینی از مساله حجاب.
ماده ۴۷ تبصره ۲ برای مردان هم از سینه به بالا گفته لخت باشه و ساق پاهم پیداباشه مشکلی نیست.
تا همینجا کافیست چرا که همه چیز به همین چند بند و تبصره باز می گردد .
بقیه بندها و تبصره ها هم به نفع باحجابان است و به آنها امکانات میدهد ولی برای بی حجابان تاثیری ندارد.
باتشکر از باشگاه خبرنگاران جوان. لطفا پخش کنید چون خلاف قوانین تصویب شده در این مجموعه دانلود شده صحبت نکردم .
ثانیا ما و جامعه ایران در مقابل بی حجابی و بی حیایی عقب نمیشینیم
اولا که اینها هم جزو همین مردم هستند ، ما دوتا مردم نداریم ، خوشا اون حرف قشنگ سردار سلیمانی که گفت این دختر بد حجاب هم دختر منه
در ثانی ما آزادانه همه نوع تجمعی انجام میدیم اگر همین حق تجمع رو که حق قانونی در قانون اساسی هست اونهایی که مخالف هستند هم داشتند فکر نکن که تعداد کمی میومدن ، حساب کن اونهایی که اعتراض میکنن با وجود جمع کردن توسط نیروهای انتظامی و دردسرهای بعدی و ... هست که این تعداد میان
واقعا میخوای با توهین کردن از اسلام دفاع کنی
اسلام توهین کردن رو منع کرده
شهدا و امام حسین همین رو برای مردم می خواستن؟
خوب اگر نمیتوانید شماهم بروید و کشته بشوید؟