یاسر پیرعلی اظهار داشت: این دانشجویان که در رشتههای علوم انسانی، حقوق و تربیتبدنی تحصیل میکنند از کشور عراق هستند و انتظار میرود جمعیت دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد به ۳۰۰ نفر در سال تحصیلی جاری افزایش یابد.
وی افزود: پیش از این در سال ۹۶ نیز ۲۰ دانشجوی خارجی از کشور افغانستان در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل بودند، که فارغ التحصیل شدند.
پیرعلی با بیان اینکه این دانشگاه خوابگاه مناسب برای دانشجویان بینالملل که ۸۰ درصد آنان مرد هستند ندارد، اضافه کرد: امید است برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه، فضای مناسب برای اسکان آنها ایجاد و خوابگاه دانشجویان بینالملل احداث شود.
وی اظهار داشت: در همین ارتباط تامین مجموعه خوابگاهی برای دانشجویان بینالملل دانشگاه شهرکرد از جمله الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
پیرعلی بیان داشت: تلاش میشود پس از حل مشکل تامین خوابگاه برای دانشجویان داخلی، اسکان دانشجویان بین الملل این دانشگاه با هزینه خودشان در بیرون از دانشگاه (نه به صورت خودگردان) بلکه با هماهنگی و کنترل دانشگاه مهیا شود.
بیشتر بخوانید
وی ظرفیت خوابگاهی دانشگاه شهرکرد را سه هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۵۸ درصد این ظرفیت خوابگاهی در اختیار بانوان و ۴۲ درصد در اختیار مردان است.
پیرعلی یاد آورشد: این واحد دانشگاهی با توجه به احداث خوابگاه خیرساز و مجموعهای که با حمایت بنیاد ۱۵ خرداد احداث شده، از نظر فضای خوابگاهی در بخش بانوان مشکلی ندارد، اما در بخش پسران کمبودهایی وجود دارد که باید برطرف شود.
وی یکی دیگر از نیازهای دانشگاه شهرکرد را تامین خوابگاههای متاهلی عنوان کرد و افزود: در زمان حاضر ۲۴ سوئیت برای دانشجویان متاهل در استان وجود دارد که نیاز به مرمت و بازسازی دارد.
به گفته رئیس دانشگاه شهرکرد، از این تعداد سوئیت متاهلی در اختیار این دانشگاه است، تنها سه مورد آنها مرمت و ۲۱ سوئیت به دلیل غیرقابل سکونت بودن نیاز به مرمت دارد.
پیرعلی افزود: با توجه به هماهنگی انجام شده با یکی از خیرین تلاش میشود این سوئیتها ترمیم و در اختیار دانشجویان متاهل قرار گیرد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه از جمعیت شش هزار و ۵۰۰ نفری دانشجویی این دانشگاه ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر متاهل هستند به همین دلیل تامین خوابگاه متاهلی از جمله برنامههای اولویتدار این دانشگاه به شمار میرود.
پیرعلی ادامه داد: در همین ارتباط قرار است در قالب برنامه جهش مسکن ۶۰ واحد مسکونی در قالب ۲ بلوک ۳۰ واحدی احداث شود که جانمایی و با تخصیص اعتبار لازم (حدود ۱۰۰ میلیارد ریال) عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
گفتنی است؛ دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای بیش از شش هزار و ۵۰۰ دانشجو است.