سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: این پویش بمنظور افزایش سواد سایبری کاربران فضای مجازی به جهت جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی وهمچنین نحوه صحیح خریدهای امن برخط و تبادلات مالی از ۲۶ شهریور آغاز و تا یکم مهر اجرا گردید.
وی افزود: با اجرای این طرح توسط پلیس فتا در فضای مجازی، نتایجی همچون جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی در خریدهای آنلاین، افزایش سواد سایبری کاربران، استفاده مناسب و مؤثر از فضای مجازی در خانوادهها و همچنین ارتقاء سطح سواد رسانهای مربوط به فضای مجازی مبتنی بر آموزشهای پیشگیری از جرائم سایبری در سطح کشور به دست آمد.
این مقام انتظامی بیان نمود: شهروندان در زمان خریدهای حضوری حتماً دستگاه کارت خوان را مشاهده کرده و خودشان اطلاعات و رمز بانکی را وارد کنند و رمز محرمانه و شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند تا از کلاهبرداریها به روش اسکیمر در امان بمانند، همچنین کارت بانکی مربوط به خریدهای روزانه را متفاوت از کارت بانکی پس انداز خود قرار دهند تا در صورت افشا شدن اطلاعات کارت و یا کپی شدن آن مبلغ زیادی متضرر نگردند.
سرهنگ گودرزی خاطر نشان کرد: شهروندان محترم دقت نمایند در خریدهای مجازی از سایتهایی که نماد الکترونیک معتبر دارند، خرید نمایند و از پرداخت بیعانه پیش از تحویل کالا و اطمینان از صحت و سلامت آن و مطابقت داشتن با خرید، خودداری نمایند.
این مقام پلیس ادامه داد: بر روی پیوندهای با منابع ناشناس و تبلیغ شده در شبکههای اجتماعی کلیک نکرده و نرم افزارهای مالی مورد نیاز خود را حتما از منابع معتبر و وب سایت اصلی بانکها دانلود نمایید و به جهت ورود به اینترنت بانک خود حتما به آدرس اینترنتی و صحیح بودن آن توجه نمایید و صرفا به نتایج مشاهده شده توسط موتورهای جستجوگر اطمینان ننمایید.
سرهنگ گودرزی در پایان ضمن تشکر از دستگاههای مختلف همکار در اجرای پویش نظیر صدا و سیما، وزارت آموزش و پرورش، خبرگزاریهای مختلف و ... به شهروندان توصیه نمود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.gov.ir موارد را گزارش کنند.